Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 24 octombrie 2019. Zodii cu noroc și zodii cu ghinion

Horoscop 24 octombrie 2019. Zodii cu noroc și zodii cu ghinion

Horoscop 24 octombrie 2019. Zodii cu ghinion și zodii cu noroc

Horoscop 24 octombrie 2019. Zodii cu noroc și zodii cu ghinion.

Citeste horoscopul zilei de 24 octombrie 2019 și află ce ți-au pregătiti astrele.

Berbec -Horoscop 24 octombrie 2019

Nu te deranjează deloc să fi singur sau să-ți petreci timpul liber singur. Atmosfera din jurul tău este liniștită , iar acest lucru este cea mai plăcută metodă de a te relaxa.

Taur

Ai pornit un conflict dinn cauza criticilor tale, iar acum trebuie să suporți toate frustrările celorlalți. Dacă ai greșit, este bine să îți ceri iertare și să îți recunoști vina. NU te mai ascunde.

Gemeni

Îți vei petrece cateva zile în preajma celor dragi și puteți planifica o vacanță împreună. Știi cum să te distrezi și cum să profiți de aceste momente plăcute.

Rac

Stresul și grijile te-au acaparat în totalitate și nu vrei să mai asculți sau să mai faci ceva. Simți că nu mai vrei să lupți, și de multe ori te enervezi pe cei din jurul tău. Nu te îngrijora, pentru că toate se vor rezolva. Toate persoanele au câte o perioadă mai complicată.

Leu

Ai probleme mari cu banii și nu știi ce să facă mai departe. Un prieten apropiat îți va cere ajutorul și te va scoate din această tensiunea. Nu te mai obosi și încearcă să te gândești la un plan benefic pentru viitor.

Fecioară –Horoscop 24 octombrie 2019

Ești cam agitată și nervoasă, și tinzi să îți descarci această stare pe cei din jurul tău. Ascultă-ți prietenii și nu te mai enerva pe lucrui banale.

Balanță

Ești o persoană cheltuitoare și ești manipulat de reduceri.Îți vei cheltui toti bani și vei regreta asta. Sfatul nostrul este să vorbești cu partenerul de viață și să stabiliți o limită.

Scoprion

Banii sunt singurul lucru care te împiedică să-ți duci la bun sfârșit un proiect. Ar fi bine să găsesști repede o soluție sau dacă nu, renunță și caută un alt plan ceva mai realist.

Săgetător

Deși nu îți plac discuțiile în contradictorii nu știi să le aplanezi absolut deloc, ba din contră, mai rău faci. Trebuie doar să fi calm și ponderat, însă ceilalți se pare că numai cu prin acțiuni verbale agresive rezolvă lucrurile.

Capricorni -Horoscop 24 octombrie 2019

Nu prea ești mulțumit de munca și de efortul tău, motiv pentru care te vei simți inferior. Tu trebuie ai o părere bună despre tine, tu. Chiar dacă știi că ai greșit, nu trebuie să lași capul în jos, deoarece de multe ori din greșeli înveți.

Vărsător

Nu suporți rutina care în ultimul timp s-a instalat în viața ta și vrei o schimbare. Chiar dacă aceasta este benefică, pentru că te concentrezi mai bine, nu ești mulțumit de atmosfera liniștită.

Pești -Horoscop 24 octombrie 2019

O persoană specială și inteligentă își va face apariția în viața ta, iar acest lucru te va hipnotiza puțin.Ar fi bine să stai aproape de ea pentru că vei învăța foarte multe.

Citeste si:Tânăra dată dispărută din Prahova, a fost găsită. Fata și-ar fi petrecut noaptea la o prietenă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini