Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 25 februarie 2019 – Horoscopul zilei de marţi

Horoscop 25 februarie 2019 – Horoscopul zilei de marţi

Horoscop 25 februarie 2019 - Horoscopul zilei de marţi

Horoscop 25 februarie. O zodie simte azi că persoanele din jur îi sunt potrivnice. O altă zodie ar trebui să petreacă ceva timp în compania persoanelor dragi.

Iată previziunile pentru azi:

Berbec: Datoria te cheamă şi, fiind o persoană care îşi asumă responsabilităţi, nu vei ezita să-i răspunzi. Trebuie doar să te asiguri că ceea ce faci pentru alţi este chiar ceva ce nu pot face ei şi nu ceva ce nu vor să facă.

Taur: Aproape sigur că ţi se va termina răbdarea cu cineva de la locul de muncă, însă acesta nu e un lucru neapărat rău. Trebuie să înţeleagă că nu poţi fi luat peste picior şi că nu eşti bătaia de joc a nimănui.

Gemeni: Cineva ar putea încerca să te convingă să mergi în direcţia lui, însă este clar din start că gândiţi diferit. Mulţumeşte-i pentru interesul acordat, însă fă ce crezi tu de cuviinţă.

Rac: Vrei să fii de ajutor, dar azi ar trebui să îi laşi pe ceilalţi să-şi rezolve singuri treburile să faci ce te face fericit.

Horoscop 25 februarie

Leu: Nu prea vrei să vorbeşti cu nimeni şi încerci să stai mai departe de ceilalţi. De obicei, îţi place să ai în jurul tău oameni, dar acum vrei doar să stai singur.

Fecioară: Înainte să te enervezi pe un coleg, asigură-te că ai dreptate în ceea ce spui. Astrele te avertizează că s-ar putea să faci multe greşeli din cauza unei stări de tensiune care te macină.

Balanţă: Azi ai putea să ai de-a face cu cineva pe care nu prea îl placi, dar ar trebui să laşi puţin sentimentele, pentru că în situaţia dată, nu te poţi descurca singur. Ai putea măcar să te prefaci prietenos.

Scorpion: Sunt unele momente astăzi când ai impresia că anumite persoane îţi caută nod în papură şi ai dreptate. Nu le lăsa să vadă că ai observat asta, încearcă să ignori tot ce fac.

Săgetător: Ai tendinţa de a te risca prea mult în situaţii în care ar trebui să dai dovadă de prudenţă. Astrele te averztizează să nu te arunci în ceva neprevăzut, pentru că ai putea regreta mai târziu.

Capricorn: Indiferent ce problemă ai avea azi, indiferent de şansele tale de reuşită, vei reuşi să o scoţi la capăt dacă ai încredere în tine. Doar în faţa unei provocări poţi scoate la iveală ce e mai bun în tine.

Vărsător: Dacă nu ai chef să munceşti astăzi, nu te forţa. Ia-o uşor şi vei vedea că e mai bine aşa. Ocupă-te doar de chestiunile urgente şi importante.

Peşti: Ar fi bine să petreci ceva timp în compania persoanelor dragi. Nu uita că fericirea stă în lucrurile mărunte.

Citeşte şi: Horoscop lunar martie 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: