Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 25 februarie. Cea mai bună zi pentru această zodie!

Horoscop 25 februarie. Cea mai bună zi pentru această zodie!

Horoscop 25 februarie. Cea mai bună zi pentru această zodie!

Horoscop 25 februarie 2019. Urmează o perioadă excelentă pentru una dintre zodii. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Simți că cei din jurul tău apreciază ceea ce faci, așa că încerci să dai tot ce ai mai bun pentru a te remarca astăzi. Poți primi niște vești foarte bune.

TAUR: O veste venită de departe îți poate strica ziua complet. Privește totul cu detașare, mai ales dacă nu ești implicat direct în această situație creată fără voia ta.

GEMENI: Ar fi bine azi ca să renunți să mai găsești nodul în papură tuturor și să te preocupi mai mult timp de odihna ta și de lucrurile care te fac fericit.

RAC: Astăzi înveți o lecție foarte importantă de compasiune și de sentimente sincere din partea cuiva apropiat. Te simți răsfățat și apreciat pentru ce ești și pentru ce faci.

LEU: Renunță la planurile pe care le ai astăzi și evită întâlnirile cu niște persoane pe care nu le cunoști foarte bine. S-ar putea să nu fie pe placul tău.

FECIOARĂ: Ai multe idei inspirate și acest lucru îți va prinde bine astăzi, deoarece toți te vor căuta și îți vor cere sfaturile bune.

BALANȚĂ: Ai numai de învățat astăzi niște lecții importante de la o persoană specială, care își dedică timpul pentru a te ajuta și pentru a te sprijina. Vei aprecia mult tot ce afli.

Horoscop 25 februarie 2019

SCORPION: Aparențele pot fi azi înșelătoare, așa că ar fi bine să nu te încrezi în tot ceea ce ți se spune sau vor ceilalți să îți arate.

SĂGETĂTOR: Renunță la gândurile negre care te cuprind și ieși afară, la aer liber și bucură-te de tot ce ți se oferă azi pe tavă. Nu e o idee rea o ieșire în oraș.

CAPRICORN: Bucură-te de toate persoanele care îți sunt alături dezinteresat și își oferă umărul atunci când ai nevoie să povestești lucruri mai puțin fericite din viața ta. Nu mulți se pot bucura să aibă asemenea persoane speciale.

VĂRSĂTOR: Astăzi simți că poți face orice, că nimic nu te împiedică și că toți cei din jurul tău sunt de partea ta. Profită de aceste momente speciale.

PEȘTI: Nu uita să duci la capăt lucrurile pe care ai promis că le termini. În caz contrar, este foarte posibil să intri în niște discuții pe care ți le dorești.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal 25 Februarie – 4 Martie 2019. Cine încep primăvara formidabil

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: