Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 25 noiembrie 2019. Zodiile care vor dezamăgi

Horoscop 25 noiembrie 2019. Zodiile care vor dezamăgi

Horoscop 25 noiembrie 2019. Zodiile care vor dezamăgi

Horoscop 25 noiembrie 2019. Zodiile care vor dezamăgi.

Citește horoscopul zilei de 25 noiembrie și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop 25 noiembrie

Nu este timpul pentru a acționa curajos. Tinzi să îți îndrepți atenția către persoanele greșite, și vei regreta mai târziu. Fii atent chiar și la cele mai banale acțiuni.

Taur

Ar fi bine să nu te joci cu norocul, pentru că vei avea parte de un mare eșec. Ești prea ambițios și ești prea sigur pe tine, și asta îți va aduce mai multe pierderi decât succes.

Și atenție, nu subestima dificultatea unor situații.

Gemeni -Horoscop 25 noiembrie

Ești reținut, probleme cu banii te-au acaparat. Nu mai ai curaj și energie și nu dai niciun randamnet în ceea ce vrei să faci.

Rac

Ca să-ți îndeplinești un vis, trebuei să lupți pentru asta și trebuie să fi atent. Dacă vei face toate lucrurile cu cap, atunci totul va fi bine.

Leu

Ești rezervat în privința unor evenimente care vor avea loc în viața ta. Nu te vei mai aventura așa cum făceai de obicei.

Fecioară -Horoscop 25 noiembrie

Partenerul de cuplu nu este deloc mulțumit de comportamentul tău din ultimul timp, iar acest lucru va afecta relația voastră. Îndreaptă-ți privirea cătrea acesta și rezolvați problema.

Balanță

Nu trebuie să te bazezi pe intuiție sau presentimente, ci pe fapte. Nu te mai fofili și adună argumente. Și evită să iei decizii pripite, nu te vor ajuta deloc.

Scorpion

Ar trebui să fi atent la problemele financiare. Ar fi bine să asculți de sfatul unei persoane mai în vârstă care încearcă să te ajute.

Săgetător -Horoscop 25 noiembrie

Vei avea o zi liniștită. Trebuie doar să rezolvi câteva probleme la locul de muncă, iar seara ți-o vei petrece în compania persoanei iubită.

Capricorn

Ești cam dur în exprimare și îi poți răni pe cei din jur. Deși ai dreptate, asta nu înseamnă că trebuie sp bați cu pumnul în masă. O să-ți dai seama de situație și îți cere iertare.

Vărsător

Cu calm și sinceritate, reușești să aplanezi un conflict. Este interest, faptul că oriunde apari tu, reușești să calmezi și să transmiti o energie pozitivă.

Pești -Horoscop 25 noiembrie

Deși vrei să mergi pe un anumit drum, trebuie să fi sigur și să cercetezi foarte bine locul. Ai nevoie de mai multe dovezi înainte de a face alegerea corectă.

Citeste si:Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019. Câți lei costă astăzi 1 euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: