Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019. Câți lei costă astăzi 1 euro

Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019. Câți lei costă astăzi 1 euro

Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019. Câți lei costă astăzi 1 euro

Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019. Câți lei costă astăzi 1 euro.

Redacția.ro îți va prezenta principalele valute, publicate de BNR.

Banca Națională a României publică zilnic cursul valutar la ora 13.00.

Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019 pentru Euro

Luni, 25 noiembrie moneda europeană costă 4,7722 lei.Valoarea euro este influențată de mai mulți factori. Unul dintre aceștia fiind inflația de export sau înțelegerile încheiate între principalele bănci europene.

2020 se anunță a fi un an plin de provocări pentru moneda națională, în ton cu incertitudinea legată de evoluția economică a României. Moneda națională a atins săptămâna trecută un nou minim istoric, fiind cotat oficial de către BNR la peste 4.78lei/euro.

Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019 pentru Dolar

Dolarul înregistrează astăzi 4,3325 lei. Valoarea monedei americane diferă de la o zi la alta. Cauzele fiind inflația de export și deciziile majore luate de corporațiile listate la bursă.

Curs valutar BNR 25 noiembrie 2019 pentru lira sterlină și fran elvețian

Lira sterlină a ajuns să coste astăzi 5,5805 lei.Cotația lirei este influențată tot mai des în ultima vreme de decizia Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană, dar și de cifrele fluctuante ale inflație.

Francul elvețian costă astăzi 4,3441 lei.

Gramul de aur

Prețul gramului de aur este calculat de Banca Națională a României în funcție de cotațiile matalului prețios pe piețele externe. Prețul gramului de aur a fost cotat astăzi la 203,2162 lei.

Cotațiile de astăzi ale altor monede

Dolarul australian-2,9412

Dolarul canadian-3,2574

Lira egipteană-0,2684

Leul moldovenesc-0,2477

Lira turcească-0,7538

Cursul valutar interbancar variază permanent pe toată perioada zilei de tranzacționare, în funcție de cerere și ofertă. Cursul valutar este un indice de referință, motiv pentru care fiecare casă de schimb valutar poate practica prețuri proprii pentru valute. Cursul te ajută să evaluezi leul în comparație cu celelalte monede internaționale și a direcției în care se îndreaptă economia.

Creditele IFN sunt în continuă creștere în România

Românii care au ajuns în Biroul de Credite și nu mai pot face niciun împrumut

bancar trebuie să meargă la Instituțiile Financiare Nebancare. IFN-urile sunt cocietăți comerciale autorizate de BAnca Națională a României care oferă rapid credite fără a avea nevoie de prea multe documente.

Potrivit studiilor efectuate pentru anul acesta, românii pot accesa cardul de credit online ale IFN-ului dacă îndeplinesc câteva criterii:

-vârsta de 18 ani

-persoana care cere creditul trebuie să fie cetățean român cu domiciliul în România

-minim o lună vechime la locul de muncă

Citeste si:Cum se stabilește cursul valutar BNR