Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 25 noiembrie 2020. Ce zodii sunt năpădite de furtuni interioare

Horoscop 25 noiembrie 2020. Ce zodii sunt năpădite de furtuni interioare

Horoscop

Horoscop 25 noiembrie 2020. Noi provocări pentru cele 12 zodii, după cum prevestesc astrologii. Iată de ce furtuni interioare vor avea parte zodiile.

Redactia.ro prezintă zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în funcție de informațiile transmise de astrologi. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii pentru ziua de 25 noiembrie.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Naivitatea s-ar putea să fie o piedică pentru tine. Crezi mult prea ușor ce ți se spune și aceasta nu a fost niciodată calitatea unui lider. Dacă vrei să treci la nivelul următor, trebuie să înveți să fii mai suspect.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Prezumția de nevinovăție este bună, dar nimeni nu trebuie să abuzeze de ea. Nu poți să crezi la nesfârșit ce spune o persoană, fără să ți se aducă niciun fel de dovadă. Mare grijă, așadar!

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au o furtună interioară. Aceștia nu doresc să se vadă prin ce trec, dar nici să vorbească despre aceste lucruri, așadar se închid în ei și speră să treacă, slabe șanse…

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Rac

Trebuie să acorzi mai multă atenție celor din jur. Oricine ar putea spune despre tine că ai un aer de superioritate, când, de fapt, tu ești doar cu capul în nori și nu prea dai ascultare celor din jurul tău.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Ai o dorință pe care nu o poți controla. Este vorba despre o dorință mai veche, care acum parcă nu mai necesită amânare. Vezi cum faci să rezolvi!

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Fecioarele pleacă într-o călătorie de afaceri și, din fericire, poate chiar pentru prima dată, toate lucrurile merg conform planului. Te întorci cât se poate de repede acasă, la familia ta. Se știe deja că ea este cea mai importantă pentru tine.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Balanțele au parte de o zi foarte relaxată la locul de muncă, cum nu a mai fost niciuna până acum. Nu este prevestirea unei furtuni, doar că lucrurile s-au liniștit, iar apele s-au așezat.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Gura lumii nu o poți astupa niciodată, știi cum se spune, așa că nu mai da atâta importanță celorlalți.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Vrei să fii singur cât mai mult timp, pentru a putea fii cu gândurile tale desppre viitor.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn reușesc ceva ce nu ar mai fi crezut că o să se întâmple. Iată că munca dă roade, în sfârșit!

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Te temi pentru ce s-ar putea întâmpla cu cariera ta în curând, dar vrei primi o veste care te va liniști foarte mult, chiar în această zi.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Primești un telefon de la o persoană dragă ție, de care nu mai auzisei nimic de vreme multă. Ce ocazie extraordinară să îți amintești de trecut!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: