Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 februarie 2019 – O zodie are un conflict

Horoscop 28 februarie 2019 – O zodie are un conflict

Horoscop 28 februarie 2019 - O zodie are un conflict

Horoscop 28 februarie 2019. Previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Ce nativi ar putea avea parte de un conflict şi cum ar trebui să reacţioneze.

Previziunile zilei de joi: 

Berbec: Nu eşti în cea mai bună formă, dar poţi să îţi faci viaşa mai bună. Ai putea să te vezi cu un prieten şi să purtaţi conversaţii care să vă facă plăcere.

Taur: Pare că eşti într-un moment norocos şi asta e grozav! Ai grijă, însă! Asta nu înseamnă că trebuie să forţezi norocul sau să faci tot felul de lucruri riscante, gândindu-te că nu vei păţi nimic rău.

Gemeni: Cine îşi bagă nasul în treburile tale va avea de suferit. Nu ai nevoie de sfaturi de la nimeni şi în niciun caz nu ai nevoie de cineva care să îţi spună ce să faci, Spune-le, cât poţi de frumos, să te lase în pace.

Rac: Ai nelămuriri dacă veştile pe care le auzi de la o persoană merită luate în seamă sau pur şi simplu sunt nişte zvonuri false, menite să te bage în confuzie.

Leu: Concentrează-te doar pentru un lucru astăzi şi încearcă să îl faci bine. Nu te complica şi nu face lucruri inutile.

Fecioară: Trebuie să realizezi că unele dintre problemele tale nu sunt atât de importante pe cât credeai şi că rezolvarea este mai simplă decât îţi imaginai. Trebuie să schimbi doar perspectiva din care priveşti lucrurile.

Horoscop 28 februarie 2019: Balanţele se pot certa cu cineva

Balanţă:  Sunt şanse să intri în conflict cu cineva de la locul de muncă. Nu trebuie să reacţionezi agresiv sau să încerci să îţi impui cu forţa punctul de vedere.

Scorpion: Există posibilitatea ca unele evenimente neprevăzute să îţi dea planurile peste cap. Nu te îngrijora, nu este nimic grav.

Săgetător: Problemele altora te pot copleşi, mai ales că îţi mănâncă mult timp şi energie. Ar trebui să îţi vezi mai întâi de grijile tale şi să îi laşi pe ceilalţi pe planul secund.

Capricorn: Încearcă să nu îţi faci duşmani noi şi să te calmezi. Te vei găsi într-o situaţie foarte delicată, din care vei ieşi doar dacă îţi foloseşti mintea.

Vărsător: Ce ţie ţi se pare drept, altora s-ar putea să nu li se pară. Ţine minte asta şi încearcă să cazi la un compromis cu ceilalţi.

Peşti: Astrele îţi zâmbesc şi asta înseamnă că te vei putea găsi o cale de succes ca să faci ceva ce ţi-ai propus.

Citeşte şi: Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: