Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 decembrie 2022: Berbecii se relaxează, dar Capricornii nu-și pot lua gândul de la muncă

Horoscop 3 decembrie 2022: Berbecii se relaxează, dar Capricornii nu-și pot lua gândul de la muncă

Zodii care fac copii deștepți și descurcăreți!

Iată ce prevăd astrele fiecărui nativ zodiacal pentru ziua de sâmbătă, 3 decembrie 2022. Berbecii petrec în familie și se relaxează, în timp ce Capricornii nu renunță la proiecte nici măcar în timpul weekendului.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Berbec

Berbecii au muncit din greu în ultima perioadă, așadar a sosit timpul să uite de stresul cotidian și să se relaxeze. Vor petrece o zi liniștită în compania familiei și a persoanelor dragi. Decid să se concentreze asupra lucrurilor care le aduc zâmbetul pe buze, așadar vor sta departe de telefoane și de rețelele de socializare. Din când în când, o detoxifiere de social media este fix ceea ce trebuie.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Taur

Taurii se simt depășiți de sarcinile cotidiene și vor o pauză, însă încă mai au multe lucruri de rezolvat. Din nefericire, atmosfera din cadrul familiei nu este dintre cele mai relaxate. Trebuie să aibă puțină răbdare, va răsări soarele și pe strada lor în curând!

Horoscop 3 decembrie 2022 – Gemeni

Gemenii sunt pe cai mari! Ideile lor se bucură de succes și a sosit vremea să culeagă roadele muncii lor. Se află în centrul atenției și sunt sufletul petrecerii. Se vor întâlni cu prietenii pentru a sărbători reușitele! După muncă și răsplată!

Horoscop 3 decembrie 2022 – Rac

Racii trebuie să se concentreze mai mult asupra propriei persoane și să acorde mai puțină atenție răutăcioșilor. Au tendința de a pune la suflet zvonurile pe care la aud și se lasă descurajați cu ușurință. Capul sus, Racilor! Doar voi știți care vă este adevărata valoare și nu are sens să vă întristați din cauza unor critici nefondate.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Leu

Leii au intrat în febra sărbătorilor. Deși au obținut banii doriți și au suficiente rezerve, există șansa cheltuielilor excesive. Fiți mai cumpătați și nu vă lăsați cuceriți de toate luminițele din vitrine dacă vreți ca pușculița voastră să nu aibă de suferit. Mai bine gândiți de două ori dacă vă trebuie un lucru decât să-l aruncați, cu impulsivitate, în coșul de cumpărături.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Fecioară

Fecioarele se simt neînțelese și se vor retrage o perioadă pentru a fi singure  cu propriile gânduri. Agitația din jur nu le priește, așadar este un moment oportun pentru introspecție. Citiți o carte intersantă, cuibăriți-vă cu o ceașcă de ceai cald sau de vin fiert și lăsați în urmă problemele…Măcar pentru o zi! Meritați!

Horoscop 3 decembrie 2022 – Balanță

Balanțele se gândesc la finanțe și la cum să facă rost de o sursă suplimentară de venit. Familia le susține în acest demers, iar atmosfera este una relaxată. Spre seară vor primi vizita unor prieteni pe care nu i-au mai văzut de ceva vreme și vor avea șansa să depene amintiri.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Scorpion

Scorpionii trec prin schimbări bruște de dispoziție și parcă nimic nu le este pe plac. Nici familia, nici prietenii nu reușeșc să le intre în grații. Există șansa unor conflicte, așadar cuvântul care ar trebui să definează ziua de astăzi este diplomație.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Săgetător

Se prefigurează dispute legate de bani și de administrarea unor bunuri pe care Săgetătorii le dețin împreună cu unii dintre membrii familiei sau cu asociații dintr-o afacere. Se poate ajunge la conflicte dure, dacă nimeni nu va face primul pas spre aplanarea acestora.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Capricorn

Capricornii nu se pot relaxa, indiferent de cât de mult ar încerca. Problemele de la serviciu, agitația din cămin, micile altercații cu partenerul de viață, întotdeauna pare să existe ceva care nu le dă pace. Capricornii au nevoie de liniște, însă din nefericire, nu vor avea parte de odihnă sâmbătă. Abia spre seara de duminică vor putea respira ușurați.

Horoscop 3 decembrie 2022 – Vărsător

Vărsătorii sunt creativi și nu pot sta pe loc. Au chef de noi aventuri și trebuie să primească doza de adrenalină la care tânjesc. Plănuiesc o escapadă cu prietenii, deși temperaturile indicate de termometre nu sunt deloc prietenoase. Nimic nu poate sta în calea energiei lor debordante și nimic nu le va strica planurile de distracție!

Horoscop 3 decembrie 2022 – Pești

Peștii au o stare emoțională proastă și îi influențează și pe cei cu care intră în contact. Ei au tendința de a apela la șantajul emoțional pentru a obține ceea ce doresc și sunt predispuși stărilor de melancolie și episoadelor de tristețe. În încercarea de a-i ajuta și înveseli, cei din jur pot cădea în capcana lor și deveni la fel de indispuși și pesimiști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: