Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 martie 2023. Gemenii își descoperă adevărata forță, iar taurii sunt semnul de top al zilei

Horoscop 3 martie 2023. Gemenii își descoperă adevărata forță, iar taurii sunt semnul de top al zilei

Horoscop 3 martie 2023. Gemenii își descoperă adevărata forță, iar taurii sunt semnul de top al zilei

Iată ce surprize ți-au pregătit astrele!

Semnul de top al zilei de astăzi este Taurul, ceea ce noi numim un semn de „pământ fix”. Prin aceasta vrem să spunem că este practic și încăpățânat. Taurului tipic îi place să ducă lucrurile la bun sfârșit și se bazează pe determinare și consecvență pentru a realiza acest lucru! Baftă în toate, astăzi!

Horoscop 3 martie 2023 – Berbec

Aveți prea multe treburi pentru a le putea face pe toate. Acesta ar putea fi momentul perfect pentru a vă descărca de anumite responsabilități și pentru a permite altora să decidă cum ar trebui să fie gestionate astfel de chestiuni. S-ar putea să nu te pricepi la delegarea sarcinilor esențiale, dar niciodată nu este prea târziu să înveți!

Horoscop 3 martie 2023 – Taur

Ultimele luni au fost uneori obositoare atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Soarele se apropie acum suficient de mult de o relație intrigantă cu Pluton pentru a-ți reaminti că, pentru a-ți atinge obiectivele, trebuie să petreci tot timpul de care ai nevoie pentru odihnă și recuperare.

Horoscop 3 martie 2023 – Gemeni

Chiar pari să ai mână de bici, dar bănuim că abia acum te afli la începutul unei etape în care îți vei descoperi adevărata forță. Nu vă aruncați prematur cu toată greutatea dumneavoastră. Dar, în același timp, suntem siguri că nu trebuie să-ți reamintim că subtilitatea este cea mai bună politică.

Horoscop 3 martie 2023 – Rac

Există încă o șansă foarte mare să se întâmple ceva care să te facă să te simți rănit sau subminat. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să citești ceva neintenționat în remarci întâmplătoare. Dacă nu ești sigur de ceea ce vrea să spună un partener, atunci spune-o tu!

Horoscop 3 martie 2023 – Leu

Este posibil ca persoanele care v-au dezamăgit să nu merite un tratament bun, dar nici nu ar trebui să vă grăbiți să vă răzbunați. La urma urmei, mai întâi trebuie să vă asigurați că motivele lor au fost rele. În caz contrar, ar trebui să acceptați că s-au făcut greșeli. Nu permiteți ca considerentele financiare să vă influențeze acțiunile.

Horoscop 3 martie 2023 – Fecioară

Planetele vor adăuga astăzi un strop de emoție în semnul tău, obligându-te să te confrunți cu sentimente demult uitate. Ar trebui să vă exercitați puterea acasă și să nu acceptați nicio opoziție, dar această strategie va funcționa sau nu va depinde de simțul tău de sincronizare.

Horoscop 3 martie 2023 – Balanță

Marte își face acum simțită prezența agresivă peste o parte a hărții dvs. care se referă la etică, morală și chestiuni legale. Prin urmare, s-ar putea să dorești să îți faci cunoscute opiniile în următoarea săptămână sau cam așa ceva, dar te sfătuiesc acum să nu încalci regulile.

Horoscop 3 martie 2023 – Scorpion

Aveți parte de o reamintire a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu trei luni și de o degustare a ceea ce este posibil să aibă loc peste aproximativ trei luni. Nu cădeți în capcana de a vă imagina că aceasta este ultima șansă, indiferent dacă preocuparea dvs. este de ordin privat sau profesional.

Horoscop 3 martie 2023 – Săgetător

Trecerea emoțională a Lunii prin harta ta solară poate fi confuză, iar intențiile tale precise nu sunt întotdeauna ușor de identificat. Poți fi critic față de standardele scăzute, ceea ce este bine, dar și mult prea pretențios, ceea ce nu este. Fii tolerant cu micile defecte ale altora.

Horoscop 3 martie 2023 – Capricorn

Înainte de a explora noi posibilități, investighează alternativele etice. S-ar putea să existe un mod mai bun de a face lucrurile. De asemenea, verificați dacă un contact de peste hotare sau un prieten străin are ceva de oferit. Dacă este vorba de un sfat pe care îl cauți, femeile ar putea fi un pariu mai bun decât bărbații.

Horoscop 3 martie 2023 – Vărsător

Pari mai preocupat de fericirea ta pe termen scurt decât de sentimentele celorlalți, dar, sincer să fiu, este timpul ca anumite persoane să nu se mai bazeze pe tine. Pune-ți ordine în priorități cât mai curând posibil și atunci, cel puțin partenerii vor putea decide dacă să te susțină sau nu.

Horoscop 3 martie 2023 – Pești

Noile alinieri planetare vă vor conduce cu siguranță pe căi ciudate și incitante. Vă puteți permite să fiți optimist pe plan social și să organizați orice întâlniri care să vă permită să vă apreciați prietenii din plin. Prietenii mai tineri sau mai experimentați ar putea da tonul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: