Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 31 decembrie 2022. Cum te influențează Luna în ultima zi din an

Horoscop 31 decembrie 2022. Cum te influențează Luna în ultima zi din an

Horoscop 8 martie 2023. Păstrează-ți planurile secrete!

Horoscop 31 decembrie 2022. Iată ce vă așteaptă astăzi! 

Horoscop 31 decembrie 2022 – Berbec

Astăzi este ușor să te identifici emoțional cu bunurile tale, motiv pentru care s-ar putea să fii mai puțin dispus să te desparți de ceva sau să împrumuți cuiva.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Taur

Astăzi, Luna se află în semnul tău, ceea ce îți va intensifica emoțiile. De asemenea, va crea în tine o nevoie mai mare de a aparține sau de a relaționa cu prietenii și cei dragi astăzi. Cereți o favoare universului.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Gemeni

Aceasta este o dată aleatorie în calendar. Nu trebuie să ieșiți și să pictați orașul în roșu. Este în regulă să stați acasă. Nu prea ai chef de socializare astăzi și este în regulă. Relaxează-te!

Horoscop 31 decembrie 2022 – Rac

O serie de persoane îți solicită mult timp acum. Ești ocupat cu partenerii, prietenii apropiați, dar și cu grupuri, cluburi și organizații. O colegă ar putea figura în mod proeminent în planurile tale astăzi. Este un moment potrivit pentru o discuție sinceră?

Horoscop 31 decembrie 2022 – Leu

Timp de două zile în fiecare lună, Luna se află în partea de sus a hărții tale, aducându-ți atenția asupra preocupărilor profesionale și de afaceri. Atrage atenția asupra ta. De fapt, unele persoane vor fi la curent cu detalii personale despre viața ta privată.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Fecioară

Astăzi simțiți nevoia de o schimbare de peisaj. Îți dorești o șansă de a face ceva diferit, care să fie aventuros și incitant! Mergi cu grijă, pentru că alte câteva lucruri ar putea crea unele dificultăți. Nu fiți prea ambițios. Fă pași mărunți astăzi.

Horoscop 31 decembrie 2022- Balanță

Plasamentul Lunii de astăzi îți va atrage atenția asupra chestiunilor financiare, moștenirilor, impozitelor, datoriilor și proprietăților comune. Discuții în familie despre afaceri vechi, în special despre proprietăți sau reparații la domiciliu sunt probabile astăzi. Mergeți cu blândețe, pentru că oamenii vor fi defensivi.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Scorpion

Timp de două zile în fiecare lună, Luna se va afla vizavi de semnul tău. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să mergeți mai mult de jumătate de drum atunci când aveți de-a face cu ceilalți. Trebuie să fii cooperant și gata să faci compromisuri. Astăzi este una dintre aceste zile. 

Horoscop 31 decembrie 2022 – Săgetător

Astăzi va trebui să pui pe locul doi considerațiile tale emoționale în fața cerințelor altcuiva. S-ar putea să trebuiască să lucrați pentru cineva sau să prestați un serviciu pentru el. Cu toate acestea, poate fi o experiență satisfăcătoare. Atunci când arătăm bunătate față de alții, ne place mai mult de noi înșine.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Capricorn

Romantismul ar putea fi mai semnificativ pentru tine astăzi, deoarece Luna se află în partea din harta ta care are domeniu asupra romantismului, distracției, ocaziilor sociale și a tuturor lucrurilor creative. S-ar putea, de asemenea, să fiți implicat cu copiii mai mult decât de obicei astăzi. Dacă este așa, s-ar putea să vă simțiți supraprotector.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Vărsător

Astăzi vă veți bucura de luxul de a vă retrage într-un loc special, astfel încât să vă simțiți în intimitate și să vă bucurați de singurătate. Este momentul perfect pentru a pleca de unul singur și pentru a vă privi puțin în perspectivă.

Horoscop 31 decembrie 2022 – Pești

Când vorbiți cu ceilalți astăzi, vă doriți o conexiune reală cu ei. De aceea, vă veți simți frustrat dacă conversația este superficială. Vrei să ajungi direct la esența unui lucru și să îl împărtășești cu cineva. Vrei sentimente reale și fapte reale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: