Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 decembrie 2022. Scorpionii au ceva pe suflet care nu le dă pace, iar Capricornii simt nevoia să-și schimbe complet viața

Horoscop 5 decembrie 2022. Scorpionii au ceva pe suflet care nu le dă pace, iar Capricornii simt nevoia să-și schimbe complet viața

Horoscop 5 decembrie 2022. Scorpionii au ceva pe suflet care nu le dă pace, iar Capricornii simt nevoia să-și schimbe complet viața. Iată ce prevăd astrologii și pentru celelalte zodii în materie de sănătate, bani și carieră.

Horoscop 5 decembrie 2022 – Berbec

Încrederea în tine nu este punctul tău forte astăzi. Simți nevoia ca cineva drag să îți facă un compliment, dar înainte de asta, trebuie să începi să te apreciezi tu singur și să îți dai seama de faptul că nu trebuie să fii perfect. E suficient să fii un om bun, cu suflet cald, atât.

Horoscop 5 decembrie 2022 – Taur

Este luna cadourilor, așa că deja te gândești ce să le dăruiești celor din jurul tău. De asemenea, ai vrea să îți cumperi ceva și pentru tine, nu strică un pic de egoism din când în când. Începi o sesiune de shopping, se lasă cu bani aruncați în stânga și în dreapta azi!

Horoscop 5 decembrie 2022 – Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai atenți în cine au încredere și cu cine vorbesc, cui își deschid sufletul. Nu poți să cunoști pe cineva și imediat să le spui totul despre tine, deși cam așa procedezi de multe ori. De câte ori n-ai regretat?

Horoscop 5 decembrie 2022 – Rac

Învață din greșelile din trecut pentru că doar așa poți evolua și poți deveni o persoană mai bună, cea mai bună versiune a ta. Nu există om perfect, însă important este să nu faci aceeași greșeală de două ori. Iar tu o faci de trei… de patru ori…

Horoscop 5 decembrie 2022 – Leu

Trebuie să fii mai puternic/ă, ca un Leu veritabil! Sunt unele lucruri care te doboară foarte repede, pentru că ești mult mai emotiv/ă decât vrei să lași impresia, însă trebuie să fii conștient/ă că te poți descărca oricând pe umărul unei persoane dragi ție. Curaj! Să fii vulnerabil, uneori, e un mare act de eroism.

Horoscop 5 decembrie 2022 – Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trebuie să fie mai atenți la ceea ce spun, mai ales când vorbesc cu cei dragi lor, pentru că se poate să le rănești sentimentele fără să îți dai seama. Ai mai făcut asta, e o linie subțire, dar cert este că nu vrei să faci rău nimănui. Sensibilitatea nu este punctul tău forte, așa că trebuie să mai lucrezi la acest aspect.

Horoscop 5 decembrie 2022 – Balanță

Nu se poate să fii rușinos/rușinoasă atunci când vine vorba de viitorul tău și de viața ta. Trebuie să spui ce este în mintea ta și ce vrei, de fapt, dacă vrei să ai de câștigat. Dacă nu ceri tu, cu siguranță nimeni nu îți va propune o mărire de salariu sau orice alt tip de beneficiu. Ia schimbă foaia și vezi ce iese!

Horoscop 5 decembrie 2022 – Scorpion

Uneori te simți copleșit/ă de toate lucrurile pe care le ai de făcut, dar la finalul zilei, ești întotdeauna mulțumit/ă de tine. Totuși, astăzi parcă ceva nu iese cum trebuie. Ești foarte obosit/ă, simți nevoia de o pauză deși abia s-au încheiat zilele libere. Ce e în sufletul tău, de fapt? Aruncă o privire…

Horoscop 5 decembrie 2022 – Săgetător

Nativii din zodia Săgetător trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a trece la „nivelul următor”. Indiferent de ceea ce înseamnă asta. Nu este vorba numai de carieră, ci și de viața lor, de cum sunt priviți în societate, în general. Simți nevoia de o schimbare? Fă-o, pur și simplu.

Horoscop 5 decembrie 2022 – Capricorn

Capricornii trebuie să își ia viața în propriile mâini și să încerce să facă tot ce le stă în putință pentru a putea să evolueze. Ai mai avut ideea asta în minte, dar parcă e greu de pus în practică. Ai impresia că toată lumea înaintează, numai tu stai pe loc. Ceva nu îți convine. Îți dorești o altă casă? O familie? Un copil? Să te muți în altă țară? Doar tu știi!

Horoscop 5 decembrie 2022 – Vărsător

Fii cu ochii în patru, cineva ar putea să te trădeze în această zi! Nu știi la cine să te aștepți, așa că fii în gardă. Ar putea fi un coleg, un prieten bun, cert este că s-ar putea să ai de suferit. O să te doară, dar așa e în viață. Încearcă să ieși în oraș pe seară, după job, și să îți cumperi ceva. Sau să mănânci ceva bun, de ce nu.

Horoscop 5 decembrie 2022 – Pești

Suferi o schimbare în care este implicată și viața de famile, care va suferi unele schimbări începând chiar cu această zi. Nu uita, orice lucru are și părți bune, și părți rele, depinde din ce perspectivă privești. S-ar putea să ai o ceartă cu cineva drag sau, din contră, cineva să te surprindă într-un mod foarte plăcut. Una din două!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: