Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 februarie 2019. O zi de marţi bună pentru două zodii

Horoscop 5 februarie 2019. O zi de marţi bună pentru două zodii

Horoscop 5 februarie 2019. Ziua de marţi nu aduce trei ceasuri rele pentru aceste două zodii. Astrele vor avea grijă ca totul să le meargă bine.

Horoscop 5 februarie 2019. Marţi, are loc debutul tranzitului lui Mercur în Capricorn. Iată cum va influenţa acest eveniment fiecare zodie în parte.

Iată horoscopul zilnic:

Horoscop 5 februarie 2019 Berbec: Dacă eşti singur te poţi întâlni cu o persoană cu adevărat specială şi se poate înfiripa o frumoasă poveste de dragoste. Totul depinde de tine şi de cum alegi să îţi faci paşii.

Horoscop 5 februarie 2019 Taur: Azi pare să fie o zi riscantă din punct de vedere financiar aşa că ar fi bine să ai mare grijă la ce faci şi în ce investeşti. Poate ar trebui să amâni planurile pe care le aveai pentru altă zi.

Horoscop 5 februarie 2019 Gemeni: Ai o zi în care poţi să ieşi în evidenţă la locul de muncă. <Dacă ai depus eforturi în ultima perioadă, ele îţi vor fi recompensate în această zi.

Horoscop 5 februarie Rac: Azi te poţi aştepta să ai parte de o conversaţie care să îţi aducă, pe lângă un plus de cunoştinţe, şi răspunsul la o problemă care te frământa de ceva vreme.

Horoscop 5 februarie 2019 Leu:  E cineva care vrea să îţi facă impresie bună, să te cucerească cu orice preţ şi se pare că va găsi ecou, acolo, în inima ta. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor.

Horoscop 5 februarie 2019 – Două zodii au ocazia de a face bani

Horoscop 5 februarie Fecioară: Încă mai sunt şanse, aşa cum au fost de la începutul anului să câştigi bani în plus, pe lângă salariu şi să luaţi ce vă trebuie în casă. O să poţi să te ocupi şi de casă şi de familie.

Horoscop 5 februarie 2019 Balanţă: Se poate ca cineva să îţi dea înapoi banii pe care ţi-i datora, caz în care te duci la cumpărături şi faci aprovizionarea pentru toată săptămâna.

Horoscop 5 februarie Scorpion: O să te bucuri de prezenţa unor musafiri care or să aducă, probabil nişte daruri pentru tine, şi pentru casă.

Horoscop 5 februarie 2019 Săgetător: Poţi câştiga azi atenţia unei persoane de sex opus, despre care credeai că nici măcar nu te observă. Săptămâni întregi ai admirat-o, fără să ai ocazia de a-i spune că îţi place de ea.

Horoscop 5 februarie Capricorn: Comunicarea cu alte persoane are de suferit, pentru că ai atât de multă încredere în tine astăzi, încât oricine ţi se pare total inutil şi plictisitor.

Horoscop 5 februarie 2019 Vărsător: Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în tine.

Horoscop 5 februarie Peşti: Apar atâtea nimicuri în calea ta astăzi care cer atenţie de la tine, încât ajungi epuizat acasă. Nici măcar nu sunt sarcini dificile, ca măcar să ai o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu le poţi ignora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: