Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 martie 2019. Dispar grijile pentru o zodie

Horoscop 5 martie 2019. Dispar grijile pentru o zodie

Horoscop 5 martie 2019. Dispar grijile pentru o zodie

Horoscop 5 martie 2019. O zi de marți care nu vine cu trei ceasuri rele, ci cu vești bune pentru o zodie. În sfârșit, îngrijorările vor dispărea.

Berbec: Trebuie să ai puterea să răspunzi tuturor celor care pun azi la îndoială abilitățile tale. Dacă nu reușești să convingi, reputația ta va avea de suferit.

Taur:  Ce se va întâmpla în următoarele 24 de ore te va forța să faci o alegere. Va trebui să urmezi o singură cale, indiferent de ce vor spune alții. Ai încredere în instinctele tale.

Gemeni: Ceva ce ai găsit a fi nefiresc în trecut, capătă sens azi. După ce vei pune cap la cap unele lucruri, vei realiza că a fost vorba de o eroare din partea ta, iar acum vei vedea totul clar.

Rac: Ce ți se va întâmpla în perioada următoare te va face să iei o decizie care să schimbe direcția în care te îndrepți. Să nu îți fie teamă să admiți că ai făcut o greșeală. Încă poți repara ce s-a stricat.

Leu: Se pare că nu ai prea de ales în legătură cu ce trebuie să faci, așa că trebuie să treci la treabă și să depui efort pentru a termina cu bine.

Horoscop 5 martie 2019

Fecioară: Creativitatea ta este la cote bune, așa că poți să începi să pui planurile în aplicare și să faci ceva frumos.

Balanță: Eviți să iei cauți o soluție la o problemă care te macină de ceva perioadă, în speranța că se va rezolva de la sine. Nu va fi așa, deci depinde doar de tine să găsești rezolvarea.

Scorpion: Dacă ai fost nesigur în legătură cu cum ar trebui să abordezi o situație, acum totul este clar. Astrele te vor ajuta să iei decizia cea mai bună.

Săgetător: Vei realiza că rutina ta e depășită și că trebuie să schimbi modul în care faci unele lucruri. Dacă rămâi blocat în trecut, vei fi lăsat trecutului.

Capricorn: Dacă te-ai gândit să începi un proiect, dar nu ai făcut nimic în acest sens, azi ar fi timpul să te apuci. Dacă tot amâni momentul, nu vei realiza niciodată ce ți-ai propus.

Vărsător: Îndoielile și temerile tale din ultimele săptămâni vor dispărea și vei vedea că ți-ai făcut multe griji degeaba și că ai supra-analizat situația în care te afli.

Pești: Crede în ce vrei tu să crezi și ignoră-i pe cei care cred că ești nebun sau că nu e bine ce faci. De fapt, ei se tem de ideile tale și de faptul că vei reuși.

Citește și: Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019. Ce zodii au o săptămână bună

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: