Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020. Planeta Venus va străluci în zodia Taur

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020. Planeta Venus va străluci în zodia Taur

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020. Planeta Venus va străluci în zodia Taur

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020. Planeta Venus va străluci în zodia Taur. Venus este cea de-a doua planetă de la Soare și cel mai strălucitor corp ceresc. În această perioadă Venus își va începe tranzitul prin zodia Taur, acesta fiind zodia sa de domiciliu nocturn.

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020. Planeta Venus va străluci în zodia Taur

Venus este planeta iubirii dar și a micilor beneficii. Când ajunge la zodia sa de domiciliu, în zodia Taur, toate caracteristicile sale vor fi amplificate. Așadar în perioada următoare putem vorbi despre iubire,despre beneficiile materiale și calitățile artistice. Toată luna martie te va face să te simți comod dacă ești în zodia taur și să te relaxezi și să savurezi viața.

Ce ne aduce Venus în Taur?

Planeta Venus are o energie exclusiv feminină, inclusiv în tradiția asiatică unde este asociată cu energia Yin. Venus este foarte preocupată să fim fericiți. Venus este despre romantism, iubire și echilibru. Ea se va concentra pe legăturile emoționale și căsătorii, relații de afaceri și de prietenie. Lui Venus îi place să fie bună și blândă și să facă oamenii fericiți. Cu toate acestea, Venus este planeta care îi învață pe oameni cum să se iubească și să se admire reciproc precum și să iubească și admire lucrurile pe care le au.

Venus are energia de a face oamenii să se simtă atractivi. Planeta pune valoare pe a fi sociabil. Crede că este important să fii capabil să ai simpatii și prieteni.

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020 Berbec

Pur si simplu nu rezisti sa nu te aventurezi in cumpararea de produse scumpe si luxoase cu Venus in Taur in zona ta de bani. Respectul tau de sine este sus si simti ca meriti cu adevarat totul. Sau poate ca doresti sa faci pe cineva fericit si cheltuitul nu este o problema pentru tine. Mergi pe calitate. Stai bine cu banii si vrei ca acest lucru sa se vada. Este timpul si sa te bucuri de cuibul tau si sa il decorezi cu ceva special. Daca ai inclinatii artistice, acum pune-ti talentele la treaba si foloseste-ti din plin resursele.

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020 Taur

Este timpul sa stralucesti, draga Taurule. Venus, coordonatoarea ta, a ajuns acasa si alura ei te face sa arati incredibil de atractiv. De fapt, de ce sa nu investesti in tine si sa te tratezi ca pe o persoana deosebit de speciala ? Un masaj, o pauza la spa, o escapada romantica, o masa delicioasa, un parfum scump sau o piesa de vestimentatie, o noua linie sau culoare de par – orice ar fi, ai nevoie sa te simti ca de un milion de euro ! Este un timp excelent sa iti restartezi imaginea si sa te promovezi pe tine si proiectele tale pentru ca Venus in semnul tau inseamna propozitii foarte atractive despre tine.

Horoscop 5 martie-3 aprilie 2020 Gemeni

Tu esti in mod natural foarte sociabil dar nu este nimic in neregula sa dai in spate si sa te retragi din cand in cand pentru a-ti incarca bateriile. A te scoate din agitatia sociala iti va permite sa iti domolesti ritmul si sa te inconjori cu placeri simple. Scopurile spirituale iti vor fi foarte relaxante si a da lucruri care aduc bucuria altora te va face sa te simti foarte bine. Venus in Taur te poate face sa arati mai stralucitor profesional si poti descoperi si ca ai un admirator secret !

Citește mai mult pe sfatulpărinților.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: