Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 septembrie 2019. Trei zodii sunt puse pe treabă

Horoscop 5 septembrie 2019. Trei zodii sunt puse pe treabă

Horoscop 5 septembrie 2019. Trei zodii sunt puse pe treabă

Horoscop 5 septembrie 2019. Trei zodii sunt puse pe treabă.

Citește horoscopul zilei de 5 septembrie 2019 și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop 5 septembrie 2019

Deși ai avut parte de foarte multe conflicte astăzi, te sfătuim să nu le pui la suflet. Încearcă să fii calm și să ai o dispoziție bună.

Taur

Mai ai puțin și îți vei îndeplini visul mult dorit. Acum știi sigur că vei reuși pentru că te-ai folosit de toate calitățile tale.

Gemeni

Ar trebui să fii mai organizator în ceea ce privește situația financiară. Nu cumpăra lucruri scumpe, mai ales dacă nu ai nevoie urgentă de ele.

Rac

Vei avea parte de o surpriză neplăcută dimineață. Este posibil să apară la ușa ta niște persoane nepoftite. Dar tu ești gazda și trebuie să te prefaci că ești bucuros. Ești capabil să o faci, așa că intră-ți în rol!

Leu

Ești decis să pui capăt unei relații. Nu vrei să mai ierți, să mai aștepți sau să asculți. Ești hotărât să mergi mai departe, indiferent de consecințe.

Fecioară -Horoscop 5 septembrie 2019

Relațiile cu cei di jur este puțin tensionată, dar nu este vina ta, stai liniștită. Unele persoane sunt agresive, așa că încearcă tu să fii mai diplomată și atentă.

Balanță

Astăzi ai parte numai de lucruri frumoase. Vei merge la un eveniment, vei cunoaște persoane influente și vei primi o ofertă de serviciu. Ai încredere în propria intuiție.

Scorpion

Ești cam obosit în ultima perioadă și acest lucru începe să se observe. Este posibil să faci multe erori, așa că ar fi bine să te odihnești pentru a evita neplăcerile.

Săgetător

Ești o persoană agitată și nerăbdătoare, iar acest lucru te cam încurcă câteodată. Astăzi te vei lovi de o situație care îți va da multe bătăi de cap. Îți recomandăm să fi mai echilibrat.

Capricorn

O greșeală făcută în trecut îți cam dă bătăi de cap. Cred ca a venit momentul să o repari acum. Important este să fii sincer și corect cu tine și să îți recunoști fapta.

Vărsător

Aștepți cu nerăbdare un răspuns de la o persoană importantă pentru tine. Stai cu gândul numai la asta și îți faci zeci de scenarii în cap. Liniștește-te și așteaptă calm situația. Nu te panica!

Pești -Horoscop 5 septembrie 2019

Vei avea o zi calmă, fără incidente, poate un pic plictistoare. Un prieten vechi îți va face o vizită și îți vei schimba starea de dispoziție.

Citeste si:Horoscop 4 septembrie 2019. Unele zodii vor primi vești bune

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: