Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 6 martie 2019 – O zodie se confruntă cu o problemă

Horoscop 6 martie 2019 – O zodie se confruntă cu o problemă

Horoscop 6 martie 2019 - O zodie se confruntă cu o problemă

Horoscop 6 martie 2019. O zi de miercuri în care o zodie trebuie să nu se mai ascundă de o problemă și să treacă la treabă.

Iată ce spun astrele pentru ziua de miercuri:

Berbec: Ai putea avea o abordare cam extremă în ceea ce privește o problemă delicată, iar ceilalți nu vor fi de acord cu tine. Trebuie să găsești o soluție de mijloc.

Taur: Cineva tot te roagă să faci ceva pentru el, dar nu ar trebui să te grăbești. Mai bine încearcă să descoperi motivul pentru care vrea ca tu să faci asta. Nu cumva să fii păcălit.

Gemeni: Mercur, planeta ta dominantă, te face să fii mai receptiv la ideile noi. Ține minte, însă, că doar pentru că o idee este nouă, nu înseamnă că este și bună.

Rac: Ai la dispoziție totul pentru a face o treabă minunată, așa că apucă-te de muncit și arată-le tuturor de ce ești capabil.

Leu: Ai putea fi tentat să să critici oamenii fără motiv, iar acest lucru poate duce la situații tensionate și la certuri. Mai bine te-ai gândi de două ori înainte să deschizi gura.

Horoscop 6 martie 2019

Fecioară: Nu te mai poți ascunde de o problemă. Dacă încerci să faci asta, problema se va face și mai mare. Singura metodă de a o rezolva e să te implici și să nu te aștepți ca totul să se rezolve de la sine.

Balanță: Încearcă să nu te stresezi prea tare cu privire la o problemă minoră. Ai lucruri mai importante asupra cărora să te concentrezi.

Scorpion: Vei fi foarte ocupat de dimineață până în seara. Totuși, ai grijă să nu te forțezi prea tare, pentru că mai este până la sfârșitul săptămânii.

Săgetător: Oricât de mult ai fi atașat de o idee sau de o cauză, trebuie să accepți că nu toată lumea vede lucrurile la fel ca tine. Încearcă să nu ai o dispută din această cauză.

Capricorn: Ar trebui să eviți să faci promisiuni care te pot împovăra financiar sau profesional. Ar trebui să îți faci timp și pentru tine.

Vărsător: Cineva încearcă să se amestece în treburile tale și bineînțeles că te va enerva. Nu asculta de vorbele sale și asigură-te că nu te va perturba în ce faci.

Pești: S-ar putea să te confrunți cu o cheltuială neprevăzută. Nu este, însă, vorba de ceva grav, așa că ziua ta va merge fără probleme.

Citește și: Horoscop 5 martie 2019. Dispar grijile pentru o zodie

Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: