Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu. Scorpionii vor avea noroc pe plan financiar

Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu. Scorpionii vor avea noroc pe plan financiar

Horoscop

Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu. Scorpionii vor avea noroc pe plan financiar

Citeste horoscopul zilei de 6 Noiembrie, cu Neti Sandu. Se pare că unele zodii vor face tot posibilul pentru a-i face pe cei dragi să zâmbească.

Berbec –Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu

Ți se returnează niște bani pe care îi vei folosi cumpărându-ți lucruri scumpe, și o să pleci într-o vacanță la sfârșit de săptămână. De asemenea, îi vei da de capăt unei chestiuni mai vechi și se va încheia un conflict cu un partener de afaceri.

Taur

O să realizezi cât de mult îți lipsește o persoană anume și o să te gândești serios la căsătorie. Este posibil să negociezi un contract înainte de a-l semna, ca să îți fie luate în calcul condițiile, să nu muncești cu inima strânsă.

Gemeni

Relația cu partenerul de cuplu avansează spre o căsătorie și o fie și la tine un confort sufletesc. O să controlezi mai multe acte, pentru a pune totul cap la cap.

Rac

Poate îți vei da frâu liber la imaginație la ceva care îți va scoate la iveală talentele ascunse și o să le poți valorifica, pentru a câștiga niște bănuți. Se pare că nu a-i încheiat lucrările de acasă și este posibil să mai dai niște bani.

Leu

Este posibil să apară cineva în viața ta și să trăiești la maximum fiecare clipă. Vei face probabil, o rezervare pentru weekend pentru a pleca la munte, sau în afara țării.

Fecioară -Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu

O să mai cumperi câte ceva pentru casă și dacă mai ai și alte lucruri de luat, poate le lași pentru luna viitoare. Este posibil să te înscrii la mai multe cursuri, si vei alege într-un final ceea ce îți place.

Balanță

Vei câștiga mai mulți bani de la serviciu și în weekend vei ieși pe undeva. O să lucrezi foarte bine în echipă și vei avea rezultate de top.

Scorpion

Vei primi bani de la locul de muncă, dar și din particulat, din colaborări și o să-ți rotunjești veniturile. Vei pune unele chestiuni la punct, și îți vei recupera banii de care ai nevoie ca de aer în această perioadă.

Săgetător

Ceva nou se va întâmpla, iar acest lucru îți va menține interesul viu și este posibil să îți refaci viața de cuplu și să-ți întemeiezi o familie. Te vei alătura unui grup care luptă pentru o cauză și o să-ți folosești tot potențialul de imagine ca să-i atragi pe cei din jur.

Capricorn-Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu

Ai ceva pe suflet și trebuie să vorbești cu cineva pentru a scăpa de acest stres. Poate o să-ți cumperi o mașină sau o să primești un cadou de la o persoană specială.

Vărsător

Diseară vei ieși cu prietenii și o să vi se alăture și alte persoane. O să nimerești niște bilete de cazare să pleci undeva în weekend, să te distrezi.

Pești -Horoscop 6 noiembrie 2019 Neti Sandu

Ți se vor recunoaște meritele, și o să capeți un alt statut. Se poate să reapară cineva care vrea să lucrați împreună și o să te mai gândești la asta.

Citeste si:Barcelona – Slavia Praga 0-0! Nicolae Stanciu la un pas să înscrie pe Camp Nou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: