Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 7 decembrie 2019. Peștii vor primi putea avansa la locul de muncă

Horoscop 7 decembrie 2019. Peștii vor primi putea avansa la locul de muncă

Horoscop 7 decembrie 2019. Pești vor primi putea avansa la locul de muncă

Horoscop 7 decembrie 2019. Peștii vor primi putea avansa la locul de muncă.

Citește horoscopul zilei de 7 decembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele.

Berbec- Horoscop 7 decembrie 2019

Se poate sa apara cineva în viata ta și sa devii mai optimist, increzator în viitorul tău și te poți folosi de toate resursele interioare.

Taur

Poate ar fi bine sa devenii si mai înțelegator cu partenerul de cuplu care a cam obosit, fiind iritat de unele lucruri pe care le faci.

Gemeni

Vei primi o sumă d ebani astăzi. De asemenea, vei putea rezolva unele probleme financiare, care îți cam dădeau bătăi de cap.

Rac

Este posibil să primești o invitație la munte, unde vei avea ocazia de a te relaxa. Niste oameni insista sa pui si tu umarul la o activitate care ți-ar aduce satisfactii morale si daca ai avea succes, poate vei câștiga și câțiva bănișori.

Leu

Vei primi o veste în legătură cu o persoană apropiată și la care va trebui să mergi. De asemenea, vei bate palma pentru o afacere care te va ajuta pe viitor.

Fecioară –Horoscop 7 decembrie 2019

Ești pe picior de plecare si ai o sumedenie de lucruri de făcut până să fii cu toate treburile la zi. Se întamplă lucruri noi care îți va stimula cheful de viață și o să te ajute să atingi un obiectiv.

Balanță

Dincolo de contradicții și motive de nemulțumire, există un fond pozitiv care te invită să le arăți celor din jur cei ai vrea să primești de la ei: bunătate, toleranță și căldură.

Scorpion

Ți se potrivește mănușă tendința principală a zilei, aceea de a încălzi relațiile, de a da uitării supărările și de a înțelege ce se ascunde în spatele stărilor proaste.

Săgetător

Încearcă să socializezi mai des cu persoane noi. Ai nevoie de oameni cu care să poți comunica deschis pe diverse teme.

Capricorn -Horoscop 7 decembrie 2019

Nu te lăsa influențat de cei din familie, atunci când vine vorba de luare unei decizii, însă ar fi bine să asculți și ceea ce au ei de spus.

Vărsător

Încearcă să te gândești la viitor și să fi mai optimist. Atunci când îți faci planuri, modifică-ți programul în mod corespunzător.

Pești-Horoscop 7 decembrie 2019

S-ar putea ca un superior să-ți recomande un post mai interesant la locul de muncă. Tu ar trebui să ai mai multă încredere în propriile forțe.

Citeste si:Campionatul Mondial de Handbal din Japonia. România, victorie dramatică în fața Ungariei

Loading...