Redactia.ro
Home » Știri » S-a prăbușit o clădire cu 6 etaje! Oameni prinși sub dărâmături

S-a prăbușit o clădire cu 6 etaje! Oameni prinși sub dărâmături

s-a prăbușit

O clădire cu șase etaje s-a prăbușit în Nairobi, capitala Kenyei. Mai mulţi oameni au fost răniţi.

Se crede că mai multe persoane au fost prinse sub dărâmături după ce un bloc de locuințe de șase etaje s-a prăbuşit vineri într-o suburbie estică a capitalei Kenyei, Nairobi, relatează agenţia DPA. „Încă nu avem un bilanţ”, a declarat managerul de comunicare al Crucii Roşii kenyene, Peter Abwao.

Echipele de salvare fac tot posibilul pentru a căuta supraviețuitori printre dărâmături. Până la ora transmiterii aceștei știri nu au fost înregistrate decese.

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un accident rutier în America!

Filmări TV şi personale, postate pe reţelele sociale, arată civili care preiau răniţii de la clădirea transformată într-un morman de beton. Circa „10 victime în stare critică scoase din ruine şi transportate la spital” după ce blocul lor s-a prăbușit.

17 persoane au fost scoase de sub dărâmături și trimise spre spitalele din zonă, a notat www.nation.co.ke. Nu se știe, deocamdată, cauza prăbușirii clădirii. În ultimele zile, au fost ploi puternice și este posibil ca acestea să fie cauza.

Incidentul a provocat din nou indignare cu privire la proasta calitate a construcţiilor din suburbiile mai sărace ale oraşului. În septembrie, opt elevi au murit şi alţi 57 au fost răniţi după ce o sală de clasă s-a prăbuşit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini