Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 7 februarie 2019. Evenimente neprevăzute pentru trei zodii

Horoscop 7 februarie 2019. Evenimente neprevăzute pentru trei zodii

Horoscop 7 februarie 2019. Evenimente neprevăzute pentru trei zodii

Horoscop 7 februarie 2019.  Venus pătrunde de joi în zona astrologică a Săgetătorului. Se anunţă o zi plină de evenimente neprevăzute în plan sentimental pentru trei zodii.

Citeşte horoscopul de joi pentru zodia ta!

Berbec – Ai bătăi de cap la locul de muncă şi pare că nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jurul tău. Nu este o zi favorabilă comunicării, din această cauză pare că nu te înţelegi cu nimeni, sub nicio formă.

Taur – Ai o atitudine visătoare azi şi unii ar putea spune că eşti cu capul în nori. Nu pari să te concentrezi deloc şi gândul îţi este doar la zilele de weekend.

Gemeni – Banii sunt preocuparea ta numărul unu şi îţi faci multe griji din această cauză. Trebuie să ai răbdare. Vor veni şi perioade mai bune din punct de vedere financiar, doar că este nevoie să treacă ceva timp.

Rac – O persoană pe care o întâlneşti azi se poate dovedi de o mare importanţă pe viitor, aşa că fii prietenos cu oamenii pe care îi întâlneşti şi nu lăsa primele impresii să te descurajeze.

Leu – Ceva ce auzi de la un coleg de muncă sau de la un şef te face să te simţi mai bine şi îţi dă încredere maximă pentru perioada următoare.

Horoscop 7 februarie 2019 – Fecioarele sunt surprinse de persoana iubită

Fecioară – Persoana iubită te surprinde cu un anunţ legat de un eveniment important ce urmează să se petreacă în familie. La început eşti surprins şi nu ştii cum să reacţionezi, apoi îţi dai seama că sunt doar motive de bucurie.

Balanţă – Veştile pe care le primeşti de departe îţi pot îmbunătăţi foarte mult starea de spirit. Realizezi că ţi-ai făcut multe griji fără motiv şi că nu ai motive de a te panica.

Scorpion – Încrederea în sine este un lucru de care nu duci lipsă, iar astăzi astrele se aliniază în aşa fel încât simţi că poţi face imposibilul posibil.

Săgetător – O dragoste nouă, fierbinte, pasională la orizont. Dacă eşti singur, astăzi poate fi ziua ta norocoasă, mai ales că Venus este de partea ta în această perioadă.

Horoscop 7 februarie 2019. Capricornii primesc veşti foarte bune

Capricorn – Te înveselesc nişte veşti pe care le primeşti din partea familiei, însă asupra ta tot planează un nor de negativism. Va trebui să accepţi viaţa aşa cum e: cu bune şi cu rele, şi să nu te concentrezi doar pe ce nu merge bine.

Vărsător – Ascultă ce are de zis un prieten pentru că se poate dovedi de un mare ajutor. Nu te teme să ceri sfaturi de la apropiaţi atunci când ai în faţă un impas şi cere ajutorul de fiecare dată când ai nevoie.

Peşti – Ceea ce auzi azi din partea persoanei iubite nu îţi va face mare plăcere, dar nu e tocmai sfârşitul lumii, aşa că nu exagera. Nu este ceva ce nu poate fi depăşit cu puţină comunicare şi un mic efort.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: