Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 7 martie 2019: O zi cu obstacole pentru zodii

Horoscop 7 martie 2019: O zi cu obstacole pentru zodii

Zodia care este regina mamă a horoscopului. Ea are cea mai puternică influență cosmică

Horoscop 7 martie 2019. Joi, o zodie trebuie să sară în ajutorul unui prieten, în timp ce alţi nativi ar trebui să se distreze.

Iată ce se întâmplă joi cu zodiile:

Berbec: Ai avut unele momente în care pur şi simplu nu ai avut chef de viaţă, dar acum lucrurile par să se fi îmbunătăţit. Zile bune se arată la orizont pentru tine.

Taur: Nu lăsa un inconvenient minor să îţi strice ziua. Stai calm şi continuă să îţi vezi de treabă, chiar dacă vei întâmpina un obstacol. Nu uita că încercările te fac mai puternic.

Gemeni: Dacă eşti nesatisfăcut de viaţa ta, a venit timpul să faci schimbări. Sunt două lucruri pe care trebuie să le faci. Mai întâi, fă-ţi un obiectiv şi apoi fă paşi mici dar siguri pentru a-l realiza.

Rac: Eşti într-o perioadă norocoasă şi îţi doreşti ca aceasta să continue. Nu lăsa persoanele răuvoitoare să îţi taie elanul şi bucură-te de viaţă,

Leu: Nu vrei să admiţi că ai făcut o greşeală deşi acest lucru începe să te afecteze în plan financiar. Nu este nicio ruşine să admiţi că ai greşit şi să corectezi ce nu a mers bine.

Fecioară: S-ar putea să nu fie motive evidente pentru care o persoană apropiată se comportă mai rău decât de obicei, aşa că mai bine ai întreba-o ce are. Poate chiar o poţi ajuta cu ceva.

Horoscop 7 martie 2019

Balanţă: Te-ai forţat foarte tare în săptămânile care au trecut şi ai făcut un progres considerabil în ceea ce priveşte munca. Acum, a venit timpul să te concentrezi pe partea sentimentală, unde ai rămas cu restanţe.

Scorpion: Ceva ce a părut foarte simplu în urmă cu o săptămână, acum pare foarte complicat. Motivul poate fi faptul că ai abordat situaţia doar dintr-un unghi şi nu te-ai uitat şi la celelalte perspective.

Săgetător: Un prieten se află într-o situaţie destul de grea şi îţi cere ajutorul. Are nevoie de un umăr pe care să plângă şi de un sfat. Ajută-l să depăşească acest moment dificil.

Capricorn: Totul a mers foarte bine zilele trecute, dar tu crezi că e vorba de liniştea de dinaintea furtunii. Nu ai niciun motiv de a te gândi atât de pesimist. Fii mai pozitiv.

Vărsător: Astrele parcă te împing de la spate să ieşi în lume şi să te distrezi. Nu te îngrijora că situaţia ta financiară nu este cea mai grozavă, vor veni şi zile mai bune.

Peşti: Încă te afli într-o perioadă astrală bună şi ar trebui să profiţi de acest moment şi de oportunităţile pe care ţi le scoate în cale.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019. Ce zodii au o săptămână bună

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: