Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 7 noiembrie Scorpion – Vești proaste la orizont

Horoscop 7 noiembrie Scorpion – Vești proaste la orizont

Horoscop 7 noiembrie Scorpion - Vești proaste la orizont

Horoscop 7 noiembrie Scorpion – Vești proaste la orizont

Chiar dacă este luna lor, scorpionii nu sunt feriți de veștile proaste. Fie că este vorba despre un proiect care trebuia finalizat până la sfârșitul lunii și s-a mutat data mult mai repede, fie că este vorba despre ceva legat de familie, trebuie să vă mențineți calmul. Pe plan sentimental, partenerul de viață crede că totul i se cuvine, și asta nu e de ieri, de azi. Se pare că mofturile durează de ceva timp. Însă, haideți să vedem mai pe îndelete ce le-au rezervat astrele Scorpionilor pentru data de 7 noiembrie 2019.

Scorpionii vor avea în prima parte a zilei discuții cu un grup de persoane de la locul de muncă. Este posibil ca vestea proastă să vină de aici. Căci, proiectul la care lucrați de ceva timp necesită îmbunătățiri și timpul nu prea este în favoarea voastră. Nu lăsați pe nimeni să vă strice atât starea, cât și ziua. Încercați să treceți peste aceste discuții în contradictoriu cu zâmbetul pe buze. Însă, nu lăsați nicio problemă nerezolvată. Aceasta este singura cale să faceți lucrurile să meargă ca pe roate. În plus, șeful ar putea să vă ofere un bonus pentru simplul motiv că sunteți împăciuitor. Că ați reușit să rezolvați o problemă în interiorul grupului și nu ați mers mai sus cu ea.

Horoscop 7 noiembrie Scorpion – Vești proaste la orizont

Din cauza supărării, problemele de sănătate se pot agrava. Acesta este un alt motiv pentru care trebuie să reușiți să treceți cu bine peste dimineața zgomotoasă. Vă deranjează niște probleme mai vechi pe care le-ați tot amânat. Ar fi bine să vă faceți o programare la un consult. Nimic nu ține la nesfârșit.

Partenerul de viață simte nevoia de a se face… ascultat. Se pare că pune necesitățile sale deasupra priorităților voastre ca și cuplu. Ar fi bine să purtați o discuție serioasă. Nu vă lăsați înjosiți doar pentru că ați avut o zi mai grea și nu mai doriți încă un mic scandal. Poate că lucrurile nu vor sta așa cum credeți voi.

Deși pare o zi încărcată și destul de grea, amintiți-vă că viața nu e roz. Mai presus de orice, zâmbiți și păstrați-vă optimismul. La sfârșitul lunii se anunță zile mult mai însorite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: