Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 8 martie 2020. Două zodii sunt nevoie să evite călătoriile

Horoscop 8 martie 2020. Două zodii sunt nevoie să evite călătoriile

Horoscop 8 martie 2020. Două zodii sunt nevoie să evite călătoriile

Horoscop 8 martie 2020.Două zodii sunt nevoie să evite călătoriile. Horoscopul pentru ziua de duminică

Citeste horoscopul zilei de 8 martie și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec- Horoscop 8 martie 2020

Ai tendința de a te lăsa dominat de sentimente și să devii melancolic. Este posibil să fii nervos pentru că te simți neglijat,iar acest lucru riscă să accentueze neînâelegerile cu cei din jur.

Taur

Dimineață este posibil să fii irascibil și indispus. Îți recomandăm să nu te ocupi de probleme care necesită răbdare. Spre seară te veu bucura de armonia în familie.

Gemeni

Dimineață ești plin de energie și idei. Poți avea succes în plan social și ar trebui să ai grijă să nu depășești anumite limite din cauza entuziasmului.

Rac

Nu este o zi bună pentru călătorii și nici pentru afaceri. Starea de confuzie și simțul practic scăzut te pot conduce la eșecuri. De asemenea, ar trebui să-i acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu.

Leu

Nu te simți în deplinătatea forțelor fizice și intelectuale, de unde și starea de nervozitate în care te afli. Îți recomandăm să te odihnești pentru a evita orice risc.

Fecioară-Horoscop 8 martie 2020

Intervin multe schimbări de program, deci nu este indicat să îți faci un plan strict. Este posibil să faci multe drumuri în interes personal.

Balanță

S-ar putea să nu te simți în formă. Te sfătuim să eviți deciziile importante, să nu pui semnătura pe documentele oficiale și să nu îți faci planuri de viitor.

Scorpion

Ești nemulțumit și ai tendința de a critica pe toată lumea. Te sfătuim să îți temperezi comportamentul, pentru a nu crea neplăceri celor din jur.

Săgetător

Astăzi nu vei intra în posesia unor bani pe care trebuia să-i primești încă de acum câteva zile. Amânarea unei călătorii planificate de ceva timp îți poate afecta relațiile sentimentale.

Capricorn-Horoscop 8 martie 2020

S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de cuplu. Îți recomandăm să dai dovadă de mult calm, pentru că numai așa vei putea evita un scandal de familie.

Vărsător

Dimineață este posibil să fii mai încordat, din cauza problemelor pe care le ai cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Evită ceara!

Pești-Horoscop 8 martie 2020

Ești stresat și ai tendința de a te certa chiar și cu cei apropiați. Îți recomandăm să ții cont de sfaturile unei persoane apropiate și de încredere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini