Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 9-15 mai 2022. Leii ar putea câștiga bani, iar scorpionii sunt apreciați

Horoscop 9-15 mai 2022. Leii ar putea câștiga bani, iar scorpionii sunt apreciați

Acest început de săptămână va fi unul tensionat pentru berbeci din cauza orgoliilor. Marți și miercuri vin cu rezultate la locul de muncă, se implică direct și pot obține bani. Este recomandat să aveți atenție la relații în a doua jumătate a săptămânii. Sunt ajutați de Venus în zodia lor și știu cunoască rapid persoana cu care stau de vorbă. În weekend nu sunt recomandate cheltuielile.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Taur

Luni vă puteți simți nesiguri sau fără chef de agenda pe care v-ați propus-o. Pot avea loc discuții în casă. Marți și miercuri sunt în formă. Au încredere și găsesc soluții. Joi și vineri este recomandat să colaboreze cu oamenii de care au nevoie pentru a-și rezolva treburile. Se discută avantaje, reușite sau rezultate materiale. Atenție la relații și tensiuni parteneriale.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Gemeni

Ziua de luni va fi tensionată din cauza vorbelor. Nu le pică bine un cuvânt, o expresie, o grimasă în interacțiunea cu o altă persoană. Marți și miercuri sunt mai așezați și mai diplomați. Văd avantajele unei situații. Joi și vineri au idei și știu să cucerească. Evenimentele vor fi în favoarea lor. Sănătatea este prioritară în weekend.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Rac

Racii vor avea grija banilor luni. Există niște pierderi financiare și trebuie descoperit din cauză sau prin cine pierd bani. Nu este o săptămână cu cheltuieli. Marți și miercuri multă muncă de informare. Tensiuni în casă vineri. În weekend sunt în formă bună.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Leu

Leii vor avea situații tensionate cu autoritățile sau orice persoană care încearcă să le pună frâne, luni. Marți și miercuri ar putea câștiga bani, găsesc soluții și obțin rezultate. Drumuri și inspirații joi și vineri. Este posibilă o cheltuială neașteptată în weekend.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Fecioară

Luni, nativii din zodia fecioară nu sunt impresionați de ceea ce se întâmplă în jurul lor și sunt meteosensibili. Marți și miercuri vor primi vești bune și eforturile și demersurile lor vor avea succes. Vineri atenție la bani, este indicat să nu cheltuiți. Discuții și cercetării în weekend. Au nevoie de răspunsuri și soluții.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Balanţă

Nativii din zodia balanță încep săptămâna cu o nemulțumire, luni. Simt că nu își găsesc locul în societate. Marți și miercuri au multe pe cap, se gândesc la multe lucruri, dar sunt intuitive și empatice. Au intuiție în a doua jumătate a săptămânii. În weekend nu fac cheltuieli.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Scorpion

Scorpionii au agenda încărcată luni. Sunt foarte responsabili. Marți și miercuri pot primi aplauze la scenă deschisă și asta îi încurajează. Tensiuni în a doua parte a săptămânii. Succesul depinde de ceilalți. În weekend trebuie să își încarce bateriile.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Săgetător

Simțul dreptății la săgetători este foarte accentuat luni. Ar putea fi nemulțumiți de persoane care nu îi înțeleg. Dacă au răbdare, însă, marți și miercuri aspectele bune de pe harta lor le deschid ușile chiar și de la instituții mari sau pot face șefii mai receptivi la problemele lor. Miercuri primesc bani. Întâlniri frumoase și călătorii de joi până la finalul săptămânii.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Capricorn

Griji pentru bani de care are nevoie cineva apropiat. Soluțiile vin marți și miercuri. Capricornii au căile deschise și vor comuncia bine cu superiorii lor. Foarte bune relații cu autoritățile joi și vineri. În weekend socializează și le-ar prinde bine o petrecere.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Vărsător

Sunt atenți la cum îi vede lumea sau ce le cere. Sunt puțin tensionați. Marți și miercuri au încredere în atuurile lor și știu cum să le livreze. Aduc la suprafață capacitățile lor. Rezolvă probleme juridice joi sau vineri. În weekend au nevoie d eodihnă.

Horoscop 9-15 mai 2022 pentru Peşti

Atenție la sănătate încă de luni. Excesele din săptămânile trecute își vor spune cuvântul. Pot fi îngrijorați de lucruri care nu se potrivesc bine la locul de muncă. Marți și miercuri au întâlniri bune, ajutoare li sfaturi minunate. Pot primi un cadou joi și vineri. Călătorii în weekend, care îi ajută să își destindă sufletul, spune Camelia Pătrăşcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: