Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 9 februarie 2019: Tensiune pentru mai multe zodii

Horoscop 9 februarie 2019: Tensiune pentru mai multe zodii

Horoscop 9 februarie 2019: Tensiune pentru mai multe zodii

Horoscop 9 februarie 2019. Ziua de sâmbătă vine cu tensiuni pentru mai multe zodii. Iată cine ar trebui să îşi ţină sub control nervii şi cine nu ar trebui să exagereze cu reacţiile.

Berbec: Nu te duce prea departe în legătură cu ce vrei să spui, pentru că unele persoane din jurul tău s-ar putea să nu înţeleagă toate subtilităţile şi s-ar putea să te trezeşti în nişte situaţii cam stânjenitoare.

Taur: Te-ai gândit că poate analizezi prea mult o situaţie şi că îţi faci mai multe griji decât ar fi necesar în mod normal. Lasă un pic lucrurile să se aşeze, lasă pesimismul şi ascultă puţin ce îţi transmite inima.

Gemeni: Un prieten s-ar putea supăra pe tine, deşi nu sunt motive evidente pentru care să facă asta. Cel mai probabil are o stare mai proastă şi caută să îşi verse nervii. Discută cu el pentru a clarifica aceste aspecte.

Rac: Cineva are nevoie de ajutorul tău şi contează pe tine. Desigur că îl vei ajuta, dar vei vedea totodată că este ceva minor. Poate ar trebui să îi spui să nu te mai streseze pentru lucruri care nu sunt chiar aşa de importante.

Leu: Poţi petrece foarte mult timp şi poţi pierde foarte multă energie explicându-le unor oameni punctul tău de vedere. Chiar îţi pasă ce spune lumea? Mai bine faci lucrurile în felul tău, fără să dai nimănui explicaţii.

Horoscop 9 februarie 2019: Peştii se simt călcaţi pe nervi

Fecioară: Persoana iubită s-ar putea să aibă nevoie de ghidaj şi încurajare din partea ta. Câteodată este nevoie de tine să pui lucrurile în direcţia potrivită.

Balanţă: Poate ar fi bine să-ţi ţii părerile pentru tine, întrucât conjuncţia astrală nu prea ajută la capitolul comunicare şi tot ce spui poate fi înţeles greşit.

Scorpion: Munceşti prea mult şi toate lucrurile bune din jur trec pe lângă tine. Nu strică să mai iei şi tu o pauză, mai ales că este weekend şi te poţi relaxa în voie.

Săgetător: Ar trebui să ai încredere în instinctul tău, iar dacă acesta îţi spune că este ceva greşit în legătură cu direcţia în care te îndrepţi, poate ar trebui să îi dai crezare.

Capricorn: Cineva din anturaj te dezamăgeşte, dar nu ar fi cazul să exagerezi şi să faci scandal din cauza asta. Dacă te iei la ceartă cu acea persoană azi, lucrurile ar putea escalada repede şi ai pune în pericol prietenia cu acea persoană.

Vărsător: Chiar dacă ai multe de făcut în acest weekend, dacă încerci să le faci pe toate simultan, nimic nu îţi va merge conform planului. Ia lucrurile pe rând.

Peşti: Încearcă azi să îţi menţii calmul şi să nu te enervezi din toate lucrurile mărunte. Poate unii oameni din jurul tău te calcă pe nervi, dar nu trebuie să ai o criză de furie din acest motiv.

Citeşte şi: Horoscop: Lovitură pentru 3 zodii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: