Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 9 martie 2019 – zi excelentă pentru zodii

Horoscop 9 martie 2019 – zi excelentă pentru zodii

Zodiac 9 martie

Citește horoscop 9 martie pentru a afla ce îți pregătesc astrele în ziua de sâmbătă

Sfatul astrelor pentru toate zodiile este să aibă grijă la modul în care își exprimă punctele de vedere, mai ales dacă discută în contradictoriu. De metodele alese vor depinde relațiile viitoare: unele se vor rupe altele se vor lega.

Berbec

Ai grijă de nevoile tale în primul rând și dacă este necesar poartă o discuție cu persoana cu care nu te-ai mai înțeles la fel de bine în ultima vreme. Concentrează-te cât mai bine la birou pentru a te putea bucura de un weekend liniștit.

Taur

Dacă ești singur de mai mult timp, trebuie să te aștepți la ceva nou pe plan sentimental. Această schimbare va aduce cu sine o stare de bine și reușite pe restul planurilor în săptămânile următoare.

Gemeni

Astăzi va fi nevoie să spui adevărul chiar dacă va fi unul dureros pentru cineva drag ție. După ce te vei face înțeles și vei primi iertarea pentru sinceritatea ta, te vei putea bucura de câteva zile relaxante.

Rac

Astăzi trebuie să fie o zi liniștită pe care să o petreci doar alături de cei dragi ție. Ai nevoie de liniște și de afecțiune, așa că deconectează-te de la orice probleme măcar 2 zile.

Leu

Dacă vei avea grijă cu cine vei comunica astăzi, vei primi în următoarea perioadă șanse să te dezvolți și să obții câștiguri valoroase. Stai departe de oamenii rău intenționați, mai ales dacă ajungi în cercuri necunoscute.

Horoscopul zilei de 9 martie, zodiile care au o zi excelentă

Fecioară

Dacă astăzi va fi nevoie să renunți la ceva la care ții foarte mult, nu ezita să o faci, norocul va reveni în viața ta cât de curând. Ai grijă totuși la deciziile pe care le iei, chiar dacă nu sunt importante, pentru că îți vor influența viitorul imediat.

Balanță

Astăzi nu va fi o zi foarte bună pentru investiții financiare sau pentru activități care necesită multă energie. Dacă este cazul, nu ezita să ceri ajutorul celor dragi în situații care te depășesc, chiar dacă vrei să le faci singur pe toate.

Scorpion

Ai grijă ce și cui spui astăzi, mai ales dacă vrei ca secretele tale să fie în siguranță. Dacă peste zi te vei simți obosit, nu trebuie să îți faci griji, seara vei fi pregătit 100% pentru petreceri alături de prieteni.

Săgetător

Comunicarea s-ar putea să nu fie chiar punctul tău forte astăzi, așa că fii atent cu cine intri în contact, mai ales la locul de muncă. Așteaptă-te la piedici din partea oamenilor care nici nu îți dau de bănuit.

Capricorn

Chiar dacă e zi de sărbătoare, dacă nu ai chef, nu este nevoie să fii foarte aranjat și să arăți foarte bine. Socializează cu oamenii pe care îi vei cunoaște pentru că vei obține beneficii nebănuite foarte repede.

Vărsător

În ciuda accidentelor minore de care vei avea parte, nimic nu îți va strica buna dispoziție. Bazează-te cât de mult poți pe instinctele tale și renunță să mai cauți explicații acolo unde ele nu există.

Pești

Astăzi vei reuși să te ocupi de sarcini dintre cele mai dificile. Ignoră gândurile negre și bucură-te în schimb de cei dragi care îți sunt alături. În caz contrar vei avea o zi sumbră și poate chiar un weekend nereușit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: