Redactia.ro
Horoscop 9 octombrie 2019. Peștii își vor pierde răbdarea

Horoscop 9 octombrie 2019. Peștii își vor pierde răbdarea.

Citeste horoscopul zilei de 9 octombrie 2019 și află ce ți-au pregatit astrele.

Berbec -Horoscop 9 octombrie 2019

Nu te poți înțelege cu cei din jurul tău. Te sfătuim să te descurci singur și să nu te mai gaândești la ceilalți. Dacă ții morțiș să fi ajutat, apelează un prieten.

Taur

Astăzi vei ieși în evidență oriunde ai merge. Vei primi foarte multe laude din partea tuturor, iar acest lucru te va încânta peste măsură.

Gemeni

Puțină liniște nu strică, însă cu toate evenimentele care au loc astăzi, te asigurăm că nu se va întâmpla asta. Cel mai bine este să aștepți până pleci acasă.

Rac

Astăzi este o zi perfectă de făcut planuri. Partenerul de cuplu va veni cu foarte multe opțiuni,iar tu ar trebui să alegi.

Leu

Nu ești de acord cu lucrurile care se întâmplă la locul de muncă. Iar ceea ce fac colegii tăi, nu este tocmai etic. Încerci să te dezici de la hotărârile lor.

Fecioară -Horoscop 9 octombrie 2019

Vrei neapărat câteva ore de odihnă, iar cei din jurul tău te obosesc foarte tare. Însă astăzi, ești hotârât să-ți închizi telefonul și să te relaxezi.

Balanță

Un telefon te va pune pe drumuri încă de dimineață. Vei umbla foarte mult pentru muncă, dar spre seară te vei relaxa alături de iubitul tău.

Scorpion

Vei avea o perioadă destul de relaxantă și te vei gândi ce să faci și unde să mergi. Profită din plin de acest timp liber.

Săgetător – Horoscop 9 octombrie 2019

Vei fi o persoană populară astăzi. Vei fi surprins chiar și tu, dar noi te sfătuim să te bucuri de ea.

Capricorn

Ai foarte multă treabă, dar nu ai chef să te apuci de treabă. Dar dacă te apuci mai devreme, vei termina mai repede, ceea ce este un lucru fenomenal.

Vărsător

Ai cam depășit bugetul și nu știi la cine să apelezi, iar acest lucru te cam sperie. Trebuie să analizezi și să încerci să rezolvi situația fără prea mult stres.

Pești -Horoscop 9 octombrie 2019

Răbdarea ta este pusă la încercare, și este posibil să cedezi în curând. O persoană te va enerva la culme și nu te mai poți controla. Noi te sfătuim să nu o lași să îți strice ziua.

Citeste si:Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu pentru accidentul rutier cauzat

Loading...