Redactia.ro
Home » CLICK » Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu pentru accidentul rutier cauzat

Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu pentru accidentul rutier cauzat

Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu

Fiul președintelui LPF ar putea sta mult timp după gratii după ce a provocat un accident rutier, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu pentru faptele sale?

Mario Iorgulescu, autorul unui accident rutier teribil

În urmă cu o lună, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier teribil pe Șoseaua Chitilei. Tânărul a pierdut controlul bolidului său, un Aston Martin DBS, și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, celălalt șofer, în vârstă de doar 34 de ani, și-a pierdut viața. La rândul lui, Mario Iorgulescu a suferit răni semnificative și a stat în comă mai multe zile. În prezent, se află internat la o clinică de top din Milano, unde medicii se luptă pentru recuperarea lui completă. Potrivit unor surse, tânărul se luptă, în prezent, cu probleme serioase la plămâni.

Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu?

Dată fiind gravitatea faptei sale, Mario Iorgulescu ar putea sta mulți ani după gratii. Potrivit Wowbiz, fiul lui Gino Iorgulescu ar putea sta între opt luni și șase ani, fiind acuzat de ucidere din culpă, dar și conducerea sub influența drogurilor și alcoolului.

Există, însă, și șansa ca un judecător indulgent să-l „scape” cu ani de închisoare cu suspendare, dacă pedeapsa nu depășește trei ani de detenție. În orice caz, se va aștepta ca Mario Iorgulescu să fie apt fizic pentru a se prezenta la un proces.

Citește și Accident groaznic în Galați. Un microbuz a fost spulberat de TIR pe DN 25

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: