Redactia.ro

Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 – 26 ianuarie 2020. O săptămână grea

Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 - 26 ianuarie 2020

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 20-26 ianuarie.

HOROSCOP BERBEC – au lupte de purtat, încă de luni și marți, când au sentimentul că nu sunt ascultați și că nu li se face dreptate. Toată săptămâna încearcă să se impună și să își facă dreptate. În weekend reculegere.

HOROSCOP TAUR – săptămâna aduce discuții de luni cu un partener legate de ce nu face acesta. Pierd pe mâna altcuiva. Restul săptămânii trebuie să fie atenți la informațiile ce vin din străinătate ori de la persoane sus puse. Pot fi hotărâri ori acte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 – 26 ianuarie 2020 GEMENI – accent pus pe relații, ce fac ceilalți, pot apărea dispute cu partenerul de viață. Calcule financiare miercuri și joi. Simt nevoia de schimbare, de a merge pe alt drum.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 13 – 19 IANUARIE 2020. Taurii au noroc

HOROSCOP RAC – multă muncă încă de luni și marți. Pot apărea confruntări. Se păgubesc singuri cumva, daca nu apelează la un partener pentru ajutor.

HOROSCOP LEU – sunt în formă bună, tonus minunat, sunt cu chef de vacanță. Sunt foarte creativi si cam dau lumea peste cap pentru că ceilalți nu sunt în ritmul lor. Muncesc pe rupte miercuri și joi, dau multe ordine și nu prea stau la discuții.

HOROSCOP FECIOARĂ – Săptămână liniștită la început. Pregătesc ceva si sunt foarte atente la gramajul interior să fie foarte fin. Miercuri și joi strălucesc, sunt în formă maximă. își pun cunoștințele în valoare. Spre finalul săptămânii fac o schimbare la serviciu.

Citește horoscopul integral pe antena3.ro

Loading...