Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de Halloween 2020. Zodiile care au parte de o zi înfricoşătoare

Horoscop de Halloween 2020. Zodiile care au parte de o zi înfricoşătoare

horoscop Halloween

Horoscop de Halloween 2020. Berbecii, Scorpionii și Racii vor avea parte de o zi cu adevărat înfricoșătoare. Iată ce le rezervă astrele acestora zodii.

Horoscop de Halloween 2020. Trei zodii sunt puse la zid de soartă

Halloween-ul nu aduce cu el numai spiritele rele, care încearcă să treacă dincolo, după cum arată informațiile despre această sărbătoare, ci și mult ghinion pentru trei zodii din horoscop.

Nu este o zi prielnică pentru aproape nimic, chiar dacă se presupune că ziua de Halloween este una ritualică, cu împăcări și „treceri dincolo”.

Horoscop de Halloween 2020 pentru Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea o zi cu adevărat înfricoșătoare. Cineva drag ție face o confesiune la care nu te-ai fi așteptat și acum tu devii părtaș doar pentru că știi. Moralitatea ta vrea să spună adevărul, dar conștiința că prietenul tău a avut încredere în tine pentru a-ți spune acest secret nu te lasă să îl trădezi. Te afli, practic, între ciocan și nicovală.

Horoscop de Halloween 2020 pentru Scorpion

Trebuie să ai mare grijă la accidentări în această zi, pentru că se prea poate ca neîndemânarea ta să îți aducă o surpriză neplăcută. Fii atent la podelele alunecoase și la obiectele ascuțite din casa ta, pentru că nu vrea nimeni să te trezești cu vreo durere pe nepusă masă.

Ai grijă și la ce mănânci, pentru sunt mari șanse să ai o indigestie. Nu te avânta în exces, pentru că vei regreta.

Horoscop de Halloween 2020 pentru Rac

Racii au și ei parte de o zi îngrozitoare. Sunt puși sunt multă presiuni, iar acesta este momentul în care cedează efectiv. Oricât le-ar păsa și cât interes ar avea, de Halloween aceștia sunt complet neinteresați.acest lucru ar putea avea consecințe grave pentru planurile lor. Nu lăsa o stare temporară să strice tot ce ai construit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: