Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend! Trei zodii vor avea un sfârșit de săptămână norocos, iar alte trei se „scaldă“ în ghinion

Horoscop de weekend! Trei zodii vor avea un sfârșit de săptămână norocos, iar alte trei se „scaldă“ în ghinion

Plouă cu bani pentru aceste zodii! Vă permiteți lucrurile la care ați visat cândva

Horoscop de weekend! Trei zodii vor avea un sfârșit de săptămână norocos, iar alte trei se „scaldă“ în ghinion!

BERBEC

Acea decizie pe care nu te poți hotărî să o iei? Ei bine, a sosit vremea spectacolului și probabil că acum simțiți mai mult ca niciodată iminența unei condamnări iminente. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le spui mulțimii povestea ta, merită timpul de emisie. Norocul e de partea ta!

TAUR

S-ar putea să înceapă să apară defecțiuni în parteneriatele tale de lucru. Când ai trimis flori ultima dată? Nu trebuie să fie atât de extravagant, dar menținerea colaborărilor este mai importantă decât prima impresie!

GEMENI

Dacă ați făcut progrese într-o idee sau un plan nou, este un moment bun pentru a reveni asupra pașilor. Verifică de două ori dacă nu ai trecut cu vederea cele mai mici detalii, astfel încât să nu-ți scape nimic!

RAC

Acum este momentul pentru un plâns bun! Haideți, lăsați supărarea să iasă. Energia ta reținută are nevoie de o ieșire pentru eliberare, așa că alege-o în mod conștient. Găsește un loc sigur pe care îl poți numi acasă și nici nu te gândi să accepți apelul fostului tău prieten.

LEU

Orice lucru care a fost băgat sub preș va fi scos la iveală pentru binele general. Adevărul ar putea fi spus la masă, dar cel puțin va fi o oportunitate pentru toate părțile să o ia de la capăt cu o tabula rasa.

FECIOARĂ

Este un mare privilegiu faptul că ești considerat un guru și un prieten puternic pentru mulți oameni, dar uneori trebuie să le reamintești că nu ești făcut din titan. Ține minte: ești la fel de uman ca și ceilalți.

BALANȚĂ

Natura ta indecisă ar putea fi ridicată la cote înalte, așa că, în loc să cazi în oboseala deciziilor, dublează-te pe ceea ce se încadrează în punctele tale preferate. Nu poți fi totul peste tot și peste tot deodată, așa că fii realist.

SCORPION

În ce părți ale vieții tale ai făcut presiuni pentru a vedea rezultate, dar fără succes? Treceți în regim de croazieră și s-ar putea să vă dați seama în curând ce defecte erau în planul dvs. încă de la început.

SĂGETĂTOR

Este posibil ca relațiile dvs. să vă solicite foarte mult din punct de vedere emoțional, dar fără un tu centrat, veți rămâne împrăștiat și secătuit. Construiește-ți niște limite emoționale care să te satisfacă în această săptămână.

CAPRICORN

Politica aceea de încredere „dacă nu e stricat, nu-l repara” nu se aplică în această săptămână. De ce să aștepți inevitabilul, când poți continua cu măsuri care pot fi prevenite? Un robinet care curge poate provoca cu ușurință daune structurale.

VĂRSĂTOR

Nu renunțați la libertatea dvs. ca un compromis pentru mai mulți bani. Adevăratele beneficii sunt adesea cele pe care nu le poți cumpăra. Subestimați unde vă poate duce sentimentul de libertate?

PEȘTI

Care este singurul lucru de care aveți nevoie pentru ca visele dumneavoastră să aibă șansa de a prinde contur? Ești pe cale să te angajezi într-o socoteală care nu-ți va lăsa altă opțiune decât să te angajezi până la capăt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: