Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie balanță. E luna perfectă să pleci în vacanță! Primești un venit surpriză.

Horoscop iunie balanță. E luna perfectă să pleci în vacanță! Primești un venit surpriză.

Bărbatul Balanță. Vede binele în oricine și în orice. Cum stă la capitolul iubirii

Prima lună de vară din 2022 e plină de noutăți. Iunie aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie balanță. Ești zodia care își dorește cel mai mult să plece în vacanță! Se anunță noi aventuri.

Dintre toate semnele, sunteți cel mai nerăbdător să vă luați o vacanță și să fugiți de rutina zilnică. Aveți și noroc, pentru că recenta Lună Nouă care a avut loc pe 30 mai în Gemeni, la 9 grade, trebuie să vă fi avut în vedere. Învârte-ți busola pentru că o călătorie pe distanțe lungi ar putea fi cu ușurință pe agenda ta. Motivul călătoriei tale ar putea fi de afaceri, dacă o faci înainte de 13 iunie, sau de pură plăcere, dacă pleci în a doua jumătate a lunii iunie, dar acestea sunt doar indicii pe care le primesc de la astrele tale în această lună. Poți pleca pentru orice motiv.

Horoscop iunie balanță. Ești în căutarea de noi experiențe.

Mintea ta are nevoie de experiențe noi, motiv pentru care ți-ar plăcea să pleci într-o țară străină, chiar dacă acea țară se învecinează cu a ta. Luna trecută, Mercur a fost retrograd pentru o mare parte a lunii, dar urmează să intre direct pe 3 iunie. Planurile pe care le faci în iunie au șanse mult mai mari să se mențină fără schimbările, întârzierile sau evoluțiile bruște pe care le-ai putut experimenta în luna mai. Poți călători în timp ce Mercur este retrograd, dar atunci când o faci, asigură-te că bagajele tale sunt etichetate și că iei cu tine computerul (cu cablul de curent alternativ) pentru a te ține ocupat dacă avionul întârzie.

Horoscop iunie balanță. Veți auzi numai vești bune, vine un venit neașteptat

Dacă ziua ta de naștere cade pe 1 octombrie, plus sau minus cinci zile, te vei bucura foarte mult de această lună nouă. Dacă aveți fie răsăritul în Balanță, fie Luna natală în Balanță, veți beneficia, de asemenea, de luna nouă din 30 mai și de opțiunile care decurg din ea în săptămânile și lunile următoare. Dacă aveți o planetă natală între 4 și 14 grade în Gemeni, Balanță, Vărsător, Berbec, Leu sau Săgetător, veți auzi și voi vești bune.

Există o zi pe care aș vrea să o urmăriți pentru vești bune despre bani – 11 iunie (sau posibil 10 iunie) – când Venus, guvernatorul vostru, se va conjuga cu Uranus, planeta surprizelor, în casa a opta a banilor altora. S-ar putea să primești un cec la care nu te așteptai, ceea ce te-ar face foarte fericit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: