Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop luna iulie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop luna iulie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop 31 ianuarie 2021

Horoscop luna iulie 2020. Află previziunile pentru zodia ta și ce te așteaptă în următoarea perioadă.

În ultima perioadă te-ai concentrat asupra ta, asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci, asupra modalităților de a afla lucruri noi despre tine, asupra familiei și partenerului tău.

Obiceiul acesta va rămâne cu tine pe tot parcursul anului acesta, iar din Ianuarie vei da startul unui plan foarte palpitant împreună cu partenerul tău.

Dacă nu ești într-o relație, această concentrare va solidifica un parteneriat – poate fi un nou partener sau poate fi vorba de un parteneriat pe plan de afaceri care îți va aduce un avantaj considerabil în viață.

Aceste influențe ale lui Jupiter te fac să devi mai aventuros – posibil din punct de vedere sexual sau financiar?

Poate amândouă. Situația ta financiară va deveni din ce în ce mai stabilă și vei observa o creștere în activitate, după o perioadă în care investițiile pe care le-ai făcut nu păreau să dea roade.

Horoscop luna iulie 2020 Berbec

Nu este nici o îndoială, vei vrea să fii acolo unde se petrece acțiunea ți te vei asigura că așa se va întâmpla – chiar dacă asta înseamnă să dai la o parte anumite planuri deja stabilite.

Dacă trebuie să preiei controlul ceilalți te vor urma fără îndoială, așa că puneți planurile în acțiune pe 12 sau pe 20, atunci când planetele urmează să adauge un strop în plus personalității tale.

Horoscop luna iulie 2020 Taur

Horoscopul lunar îți va da o doză masivă de “ridică-te și fă-o”, împreună cu entuziasmul și energia de a-ți petrece timpul cu prieteni energici și copii.

Calmul tău obișnuit de Taur s-ar putea să fie întrerupt de o descărcare negativă – în sfârșit vei avea ocazia să te liniștești. Fără vreo urmă de îndoială, dreptatea va fi de partea ta – iar efectul pe care îl vei avea asupra inamicului tău va fi mai mare decât te-ai aștepta.

Horoscop luna iulie 2020 Gemeni

Gândește-te bine înainte de a face orice investiție importantă, deoarece e posibil să faci o alegere pripită pe care s-ar putea să o regreți.

Efectele negative ale lui Mercur (planeta ta cea mai importantă) se termină pe 12, iar după aceea vei avea o perspectivă mai limpede asupra posibilităților tale financiare.

Horoscop luna iulie 2020 Rac

Sărbatorește-ți ziua de naștere cu cea mai romantică seară pe care o poți percepe. Venus îți transmite semnale pozitive, mai ales până pe 14.

Nu te va neglija în perioada de după 14, ba chiar vei primi un cadou foarte scump ca rezultat al schimbării de comportament.

Horoscop luna iulie 2020 Leu

Relaxează-te. Anul acesta Venus a hotărât că dragostea este pretutindeni, expresia ta apatică și pleoapele căzute vor aprinde pasiunea din partenerul tău – iar cu puțin noroc doar partenerul tău.

Pe măsură ce trece luna dispoziția ta va deveni extravagantă, de așteptat pentru zodie. După data de 23 nimic nu te va mai ține în frâu.

Horoscop luna iulie 2020 Fecioară

Ai lucrat din greu în ultimul timp, iar acum este timpul să te concentrezi pe viața ta socială pe care e posibil să o fi neglijat.

Petrece cât mai mult din timpul tău liber făcând doar ceea ce vrei ți ceea ce îți dă cea mai multă plăcere. Cea mai bună perioadă pentru plăcerea ta maximă este în jurul datei de 20, când stelele îți vor energiza mintea și corpul.

Horoscop luna iulie 2020 Balanță

Aceasta nu va fi o lună ușoară pentru tine. Încearcă să nu forțezi probleme sau argumente care pot fi controversate – mai ales în locul de muncă.

Cel mai probabil vei ajunge la un impas, până pe data de 12, când Mercur va înceta să lucreze împotriva ta. Chiar și atunci, fi pregătit să te abții până pe 20, momentul când luna plină ar trebui să aibă o influență mai bună asupra ta, iar Venus va deveni mai prietenoasă și va încuraja secretele romantice.

Horoscop luna iulie 2020 Scorpion

Te simți neliniștit, ai nevoie de o schimbare de peisaj. Dacă simți nevoia de a călători, încearcă să nu pleci până pe 12, deoarece s-ar putea să fie întârzieri și iritări.

Până atunci planifică-ți călătoria. Se poate totuși să ai nevoie de altă schimbare – nu una de peisaj, ci una din punct de vedere intelectual. Oricare ar fi cazul, ai nevoie de o pauză de la obiceiurile tale obișnuite.

Horoscop luna iulie 2020 Săgetător

Spiritul tău impulsiv va ieși la suprafață, dar ține minte că pentru o bună perioadă planetele nu sunt de partea, mai ales dacă te simți generos și vrei să pui în joc o miză mai mare.

Vei face bine să te abții până pe 12. Până în punctul acela Mercur și alte planete vor fi într-o dispoziție proastă, mai ales pentru un Săgetător și banii săi câștigați pe merit.

Horoscop luna iulie 2020 Capricorn

Se pare că în momentul de față îți faci mai multe griji pentru partener decât ar trebui. Dacă el/ea îți spune că nu ai de ce să îți faci griji, ar fi sa il crezi, deoarece este mult mai probabil să exagerezi un detaliu minor, sau să scoți lucrurile din perspectivă. Dă la o parte orice gânduri negative ai.

Perioada aceasta din an este de fapt benefică pentru relația ta ți ar fi păcat să o irosești. De ce nu plănuiești mai bine o ieșire surpriză?

Horoscop luna iulie 2020 Vărsător

Energia ta magnetică de Vărsător va fi pozitiv efervescentă, așa că nu irosi influența magnifică a lui Venus, îndreptată special spre tine până în mijlocul lui iulie 2020.

E posibil să atragi pe cineva nou, sau să cumperi acel ceva pe care ți-l doreai de foarte mult timp -sau poate pur și simplu vei avea un impact special la serviciu, când ideile tale îi vor uimi pe ceilalți. Este alegerea ta.

Horoscop luna iulie 2020 Pești

Vei lucra la anumite momente de nesiguranță pe care le ai, sau pe care partenerul tău le are, legate de sentimentele pentru tine.

Poate ar trebui să discutați, dar, pentru că Mercur nu este înțelegător decât după 12 iulie, ar fi mai bine să vă abțineți până atunci, când negativismul se va disipa. Asta îți va oferi timp să îți aranjezi gândurile. Această lună e perfectă pentru Peștii creativi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: