Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop luna iulie, sănătate. Cele mai sensibile semne zodiacale, în această vară

Horoscop luna iulie, sănătate. Cele mai sensibile semne zodiacale, în această vară

horoscop iulie

Horoscop pentru sănătate în luna iulie. Capitolul sănătate este unul sensibil în a doua lună de vară, iar zodiiile trebuie să fie atente ce activități întrprind în această perioadă, pentru că este posibil să se răneasscă.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Berbec

Mare atenție la zona genunchilor! Nu vă forțați și nu încercați să faceți pe bravul, pentru că rezultatul ar putea fi unul negativ.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Taur

Gândurile care nu vă mai dau pace vă provoacă multe dureri de cap. Nu exagerați, totuși, cu pastilele. Mai bine uitați de gândurile rele.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Gemeni

S-ar putea să existe niște dureri în zona picioarelor. Mersul pe jos face bine, dar nu trebuie să exagerați, mai ales când încep deja să apară durerile.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Rac

Veți avea multe aventuri în luna iulie și trebuie să aveți grijă la mâini. Este posibil să aveți parte de o accidentare.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Leu

Leii au o stare proastă, în general. Durerile de dinți nu vă vor da pace, așa că este mai mult decât posibil să ajungeți pe mâna stomatologului.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Fecioară

Pentru tine, luna iulie este blândă în ceea ce privește capitolul sănătate. Statul prea mult în fața calculatorului îți vor provoca dureri oculare.

Ar fi bine dacă ai încerca să mai iei și pauze!

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Balanță

Durerile de stomac se vor face remarcate pentru nativii acestei zodii. Nu este, totuși, nimic grav, dar o alimentație mai sănătoasă ar putea să te ajute enorm.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Scorpion

S-ar putea să ai probleme cu urechile. Te tot dor de ceva vreme, așa că ar fi bine să mergi la medic pentru un control.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Săgetător

Săgetătorii par că nu mai scap de probleme de sănătate. Cum scapi de una, dai de alta. Durerile în gât vor fi cele mai dese și care chiar îți vor pune probleme.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Capricorn

Balonarea va fi o problemă pentru tine în luna iulie. Nimic grav, doar că ar trebui să ai o alimentație mai sănătoasă. Încearcă să mănânci mai multe legume.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Vărsător

Vărsătorii se vor lupta cu durerile de spate pe tot parcurusul lunii iulie. Nu încerca să ridici lucruri grele, pentru doar îți vei înrăutăți starea.

Horoscop sănătate iulie pentru zodia Pești

Splina va fi cea care vă va da bătăi de cap. Un control la medic poate vă va rezolva situația în care vă aflați.

Loading...