Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop luna mai 2020. Zodiile Berbec și Gemeni au cea mai bună perioadă din an

Horoscop luna mai 2020. Zodiile Berbec și Gemeni au cea mai bună perioadă din an

Horoscop luna mai 2020. Zodiile Berbec și Gemeni au cea mai bună perioadă din an

Horoscop luna mai. Ce ți-au rezervat astrele în ultima lună de primăvară? Află care sunt previziunile pentru toate zodiile pentru întreaga perioadă. Ai grijă să ții cont de acestea, pentru a profita la maximum de oportunități, dar și pentru a evita problemele și greutățile.

Care sunt principalele evenimente astrologice ale lunii mai:

Pe 7 mai, Luna Plină intră în Scorpion, aducând provocări la nivel emoțional. Scorpionii, Racii și Peștii vor fi cei mai afactați. De regulă, Luna Plină aduce neplăceri și evenimente neașteptate, așa că ține ochii în patru!

11 mai 2020 vine cu Mercur în Gemeni, zodia pe care o guvernează. Există un risc de conflicte și certuri, care pot fi aplante doar cu ajutorul înțelepciunii. Atenție! Tot pe 11 mai, Saturn va retrograda în Vărsător, aducând schimbări radicale. Împreună cu fenomenul care îl implică pe Mercur, putem să ne așteptăm la revolte.

La scurt timp, pe 13 mai, Marte va intra în zodia Pești. Această mișcare astrologică aduce schimbări pentru Taur, Fecioară și Capricorn.

Apele se vor mai liniști în 20 mai, după ce Soarele ajunge în Gemeni, aducând vești bune.

Și spre finalul lunii avem bucurii, pe 28 mai, Mercur intrând în Rac. Racul, Vărsătorul sau Săgetătorul vor simți efectele benefice.

Zodiacul lunii mai pentru toate zodiile:

Horoscop luna mai 2020 Berbec

Fii atent la cei din jur în această lună! Nu te mai raporta la trecut și nu-ți spune secretele nimănui. Nu e o perioadă bună pentru socializare. Este o lună destul de productivă, în care dai randament și ai succes la muncă! Grijă mare la problemele cu stomacul!

Horoscop luna mai Taur

Nu e o lună tocmai roz pentru tine! Nu este indicat să intri într-o nouă afacere sau să faci schimbări profesionale până la mijlocul lunii. Ascensiunea ta profesională se va desfășura mai greu decât de obicei. Din 13 mai, devii mai activi pe plan social, însă vei avea o stare generală destul de negativistă!

Horoscop luna mai Gemeni

O lună cu dus și-ntors! O să începi într-o notă pozitivă, însă un conflict la serviciu îți schimbă complet starea. O să fii mai retras și o să îți fie greu să-ți găsești motivația. Din fericire, e o lună bună pe plan financiar, nu duci lipsă de bani.

Horoscop luna mai Rac

O lună plină de energie! Ai parte de o influență pozitivă a astrelor, care te ajută să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Faci prograse constante. Pe plan amoros, ai parte de o surpriză: trecutul îți bate la ușă.

Horoscop luna mai Leu

O lună destul de proastă! Nu prea ai succes pe plan profesional și material. Abia după prima jumătate a lunii, vei avea mai mult succes la serviciu. În același timp, te vei confrunta cu tensiuni și conflicte la locul de muncă.

Horoscop luna mai Fecioară

Nu e o lună bună pentru deplasări și nici pentru planuri. Este important să îți analizezi bine poziția în care te afli și să vezi încotro te îndrepți. E o lună a schimbărilor, a motivației și a riscurilor.

Horoscop luna mai Balanță

Luna ta se concentrează pe plan amoros. Te confrunți cu gelozii și dezamăgiri. Dacă nu ești tu cel gelos, e posibil să ai discuții cu partenerul, care este gelos. Ai grijă să nu îi dai motive! Pe plan financiar, nu stai deloc rău!

Horoscop luna mai Scorpion

Nu e o perioadă bună pentru comunicare! Nu reușești deloc să îți expui sentimentele, nu poți discuta nici cu familia, nici cu partenerul de viață. Problema e vizibilă și la locul de muncă, iar luna mai va fi pentru tine o adevărată corvoadă!

Horoscop luna mai Săgetător

O lună cu rezultate bune! Ești productiv la serviciu și pentru tine, încă de la începutul lunii, în jurul datei de 3 sau 4 mai, vei primi o oportunitate! Profită de ea și, chiar dacă trebuie să muncești mai mult, vei fi mulțumit de rezultate. Nu uita să acorzi atenție și partenerului!

Horoscop luna mai Capricorn

Luna mai aduce cheltuieli, dar și câștiguri. Deși nu începe tocmai promițător, pe parcursul lunii vei vedea ce situații benefice o să îți aducă satisfacții la locul de muncă. În plus, câștigi sume semnificative de bani, care compensează pierderile făcute prin diverse cheltuieli.

Horoscop luna mai Vărsător

Lună dedicată familiei! În special în jurul datei de 10 mai, te vei reconecta cu anumiți membri ai familiei, fapt ce îți aduce multă bucurie. Pe de altă parte, vor ieși la iveală temeri și nesiguranțe mai vechi, ce îți pun bețe-n roate în ceea ce vrei să faci.

Horoscop luna mai Pești

Nu te raporta la trecut! Nu e un moment bun să răscolești trecutul, ci mai bine privește în viitor. Este posibil să ai discuții și conflicte în grupul tău de prieteni. Păstrează-ți calmul și concentrează-te asupra sănătății tale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: