Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop luna mai 2022. ATENŢIE, începe al doilea Mercur retrograd! Vine prima eclipsa de Lună a anului. Transformări uluitoare pentru mulţi nativi

Horoscop luna mai 2022. ATENŢIE, începe al doilea Mercur retrograd! Vine prima eclipsa de Lună a anului. Transformări uluitoare pentru mulţi nativi

Horoscop-mai-2022

Nu trebuie să ne speriem. Luna mai 2022 vine cu optimism și mult noroc ca visurile să ni se împlinească mai ușor, iar iubirea va fi forța care ne poate călăuzi către fericire și echilibru.

Totuşi, pregăteşte-te pentru o lună foarte activă. Mercur intră în retrogradul de primăvară. Venus îţi schimbă zodia de două ori într-o lună. Avem prima eclipsă de Lună a anului.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Berbec

Prima jumatate a lunii mai inca iti solicita rabdarea. Ai nevoie de prudenta si de distantare de propriile idei nu numai cand actionezi dar mai ales cand comunici cu altii.

Berbecii vor ști să ia cele mai bune decizii, chiar și sub presiuni mari. Vor cunoaște oameni noi, vor schimba contacte, opinii, vor împleti noi parteneriate și vor avea succes atât în plan social și amoros, cât și în carieră.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Taur

Taurii simt nevoia de atenție, dar și de control în luna mai. Vor avea nevoie să se vadă des cu oamenii, vor încerca să fie în centrul atenției, își vor impune, uneori prea ferm, opiniile în fața celorlalți și pot ajunge chiar la conflicte.

Disponibilitatea ta de a accepta compromisuri comode va scadea. Asta va pune lucrurile in miscare si schimbari de macaz surprinzatoare te vor ajuta sa iti dezvolti flexibilitatea si versatilitatea.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Gemeni

Gemenii au poftă de distracție, au chef de drumeții, de a ieși în lume, de a cunoaște oameni noi. Vor fi foarte activi, glumeți, sociabili și chiar vor ajunge cu ușurință în centrul atenției.

De la jumatatea lui mai lucrurile devin mai linistite si mai armonioase. Singurul obstacol de trecut este acela ca ai prea mari asteptari de la tine, poate ca sa nu ii dezamagesti pe ceilalti. Fii optimist, nu forta nimic dar cel mai important, bucura-te de calatorie.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Rac

Ramai deschis la reimprospatari, nu te astepta la miracole si nu te pune sub presiune daca situatiile lasa ceva de dorit. In luna mai, ai rabdare si priveste doar la ce conteaza cu adevarat.

Racii își doresc să se îngrijească mai mult de ei înșiși, să aibă o calitate a vieții mai bună, prin urmare sunt dispuși să facă ce le stă în putință pentru a fi mai împliniți, mai fericiți.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Leu

Foloseste prima parte a lunii ca sa iti rotunjesti proiectele. In a doua parte a lunii, vei aborda aspecte noi. Fii sigur ca directia pe care mergi este potrivita cu valorile tale, apoi implementeaza ideile cu atentie.

Pot avea succes în carieră, pot încheia parteneriate care să le aducă venituri mai bogate ori notorietate, căci comunică excelent cu cei din jur și știu cum să își negocieze scopurile.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Fecioară

Poate ca te simti mai impacientat sau mai putin dispus la compromisuri. In loc sa sari sa iei pistolul, priveste din nou situatia si gandeste-te la ce este cu adevarat important pentru tine. In anii urmatori, verifica din nou si din nou si noteaza schimbarile.

Fecioarele muncesc cu drag și au succes în tot ceea ce fac, de aceea se pot implica în proiecte suplimentare sau pot fi avansați la locul de muncă.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Balanţă

Ce si cat de mult ceva ne deranjeaza este o chestiune de atitudine, pentru ca aceeasi situatie starneste reactii si emotii diferite de la om la om. Ingeniozitatea ta te ajuta sa faci tot ce e mai bun din fiecare situatie si sa abordezi cate o solutie pas cu pas.

Vacanța de vară încep să o planuiasa deja, și vor avea destul de multe posibilități care să le trezească bucuria și pofta de călătorie. În cuplu lucrurile merg bine, se instalează armonia, doar oboseala rămână ca piedică atunci când vine vorba despre petrecerea timpului în doi.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Scorpion

Cu consecventa, o expansiune interna s-a dezvoltat de care tu esti constient prin meditatii sau rugaciuni, prin natura sau prin muzica si arta. Ridica-te deasupra micilor probleme personale pe care le percepi drept handicapuri si simte cum esti de integrat in ceva mai mare.

În mai, Scorpionii devin mai extrovertiți, mai șarmanți și mai glumeți decât sunt ei de obicei. Astfel că vor avea suuces în relațiile cu ceilalți și chiar pot obține unele beneficii.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Săgetător

Ridica-ti aripile si lasa limitarile aparente in urma. Ceea ce esti tu a fost mereu liber de ele. pretinde-ti aceasta libertate! Săgetătorii au nevoie să învețe să se relaxeze mai mult, să accepte mai ușor realitatea și poate n-ar strica să privească mai atent către rănile lor interioare, să se îngrijească mai mult de viața lor spirituală.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Capricorn

Chiar dacă sunt recunoscuți pentru capacitatea lor mare de muncă, totuși în această lună o parte din rezolvarea problemelor nu va depinde deloc de ei. Fie nu spui pur si simplu, poate nu e chiar asa de important incat sa spui orice iti trece prin cap. Sau poti sa o spui intr-o maniera care macar nu raneste. Poti intercepta neintelegeri daca ceri un feedback.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Vărsător

Unele vești sunt bune, altele mai puțin bune. Însă cele mai multe sunt bune. Așadar se vor bucura în sfârșit de energie și motivație, de poftă de viață, de mai mult timp pentru a-și rezolva probleme care îi macinau, iar starea lor de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Poate ca vei descoperi noi arii de interes: natura, gradina, arta, gatitul, mestesugurile manuale. Vei deveni mult mai impamantat si vei incepe sa te bucuri cu adevarat ca te afli in viata pe acest pamant.

Horoscop luna mai 2022 pentru zodia Peşti

Peștii se vor aventura în unele responsabilități cumva cu capul înainte, fără să calculeze bine, fără să aprecieze corect amploarea acțiunilor. Prosperitatea este cuvantul cheie, in particular bogatia emotionala care tine in ea cele mai adanci adancimi si cele mai inalte culmi, doar pentru ca sunt parte din frumusetea vietii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: