Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

Horoscop lunar martie 2019. Alege semnul tău zodiacal și bucură-te de lucrurile care urmează să ți se întâmple.

Vei descoperi oportunități, slăbiciuni sau provocări de care vei avea parte în cea de-a treia lună din 2019.

Horoscop lunar martie 2019 Berbec

În această lună vei avea multe responsabilități cu care te vei descurca perfect. Uneori te vei simți nervos însă te vei obișnui să le rezolvi pe toate pe rând. Nu uita și de distracție și de socializare cu prietenii tăi sau cu oameni noi.

Horoscop lunar martie 2019 Taur

Tu ești o fire foarte comodă și nu îți vor pica foarte bine schimbările care te așteaptă. Cariera ta va străluci pentru că ești foarte muncitor în această perioadă. De asemenea, trebuie să fii liniștit pentru că vei găsi rezolvări chiar și pentru problemele de ordin amoros.

Horoscop lunar martie 2019 Gemeni

Banii s-ar putea să îți provoace în această lună mai multe frustrări decât de obicei. Vei reuși să cunoști pe cineva cu care vei colabora foarte fructuos. Așa că poți să te gândești și la posibilitatea de a te distra pentru succesul care va veni cât de curând.

Horoscop lunar martie 2019 Rac

În această lună trebuie să ai mai mult grijă de sănătatea ta mai ales că spatele îți dă de știre. De asemenea, trebuie să o lași mai ușor și cu ajutorul pentru cei din jur pentru că ai cam exagerat. Vei vedea că va răsări soarele și pe strada ta.

Horoscop lunar martie 2019 Leu

În martie vei descoperi cine îți sunt cu adevărat prieteni și vei afla că nu tot ce strălucește e aur. Dar aceste vești proaste nu te vor putea împiedica să ai grijă de dezvoltarea ta personală. Acum vei începe să înveți lucruri noi care te interesează de mult timp.

Horoscop lunar martie 2019 Fecioară

Ai grijă mare la lucrurile personale pentru că există șanse foarte mari să îți uiți cheile, telefonul sau portofelul oriunde. La fel de atent trebuie să fii și la oamenii care vin sau revin în viața ta doar pentru că au nevoie de ceva concret.

Horoscop lunar martie 2019 Balanță

Luna asta alergi doar ca să îți păstrezi viața în echilibru perfect. Dacă vei continua să ai grijă de alții, vei uita de tine complet. Nu uita că anul acesta este despre tine și despre evoluția ta socială. La finalul lunii vei descoperi ce fire puternică ești de fapt.

Horoscop lunar martie 2019 Scorpion

Luna aceasta vei prefera să stai în confortul casei tale mai mult. Te vei apropia mai mult de oamenii care te apreciază cu adevărat. de asemenea vei acorda importanță și conectării cu natura. Ai grijă să nu te lași dus de val și să reacționezi implusiv.

Horoscop lunar martie 2019 Săgetător

Vei descoperi că ți-ai rezolvat problemele din trecut așa că vei începe o transformare totală și completă pe toate planurile. Vei pune preț mai mult decât oricând pe cum arăți, pe ce mănânci pe unde ajungi și cu cine vorbești.

Horoscop lunar martie 2019 Capricorn

Ai grijă la șansele care îți ies acum în cale pentru că există șanse foarte mari să le ratezi din cauza faptului că vei fi mai visător decât de obicei. Dacă este cazul, încercă să îi ierți pe care care greşesc în fața ta pentru că nu are rost să te răzbuni.

Horoscop lunar martie 2019 Vărsător

În martie vei avea o problemă cu lipsa curajului. Din acest motiv vei avea parte de mai multe dezamăgiri decât în alte perioade. Ai încredere în ce îți spune inima și mergi pe acel drum. Din fericire nu vei avea probleme cu bani și acest lucru te va mai înveseli în momentele grele.

Horoscop lunar martie 2019 Pești

Luna aceasta vei face greșeli după greșeli fără să fii conștient de ele. Aceasta este o perioadă foarte bună să înveți lucruri noi pe care le aștepți de mult timp. Partenerul de viață va observa în sfârșit tot efortul tău pentru voi doi.

Citește și: Zodia care nu te iarta niciodata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: