Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop martie 2020. Gemenii și Scorpionii au o lună fenomenala

Horoscop martie 2020. Gemenii și Scorpionii au o lună fenomenala

Horoscop martie 2020. Gemenii și Scorpionii au o lună fenomenala

Horoscop martie 2020. Care sunt primele previziuni pentru zodii în prima lună de primăvară. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de zodia ta!

Luna martie vine cu un aparent calm, din punct de vedere astrologic. Principaele evenimente astrale sunt: tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești. De asemenea, vor avea un impact semnificativ parcursul lui Saturn în Vărsător, al lui Venus în Taur și tranzitul Soarelui în Berbec. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec.

Luna plină din martie este numită și Luna Viermilor. A fost denumită astfel pentru că, odată cu topirea zăpezilor şi dezgheţul solului, viermii şi râmele încep să iasă din pământ. Aceasta va avea loc pe 9 martie, simultan cu Super Luna (a doua din 2020).

Echinocţiul de primăvară are loc în 20 martie 2020, la ora 05:50, reprezentând momentul începerii primăverii astronomice în emisfera nordică.

Horoscop martie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Pentru tine, luna martie începe o provocare cel puțin interesantă. Vei fi nevoit să faci o alegere, legată de aspectul profesional al vieții tale. În funcție de decizia ta, vei schimba modul în care va decurge întreaga primăvară. Încearcă să decizi cu înțelepciune.

Taur

Nu vei primi vești bune într-o situație pe care o analizezi de multă vreme. Nu dispera, lucrurile se vor aranja până la urmă, dar trebuie să înveți lecția răbdării. Ai grijă mare atunci când iei o decizie!

Gemeni

Vei avea o lună extraordinară, mai ales pe plan personal. Vei reuși să ai parte de câteva zile de neuitat, poate chiar de o vacanță pe care o aștepți de mult! Profită de clipele frumoase!

Rac

Nativii zodiei Rac vor avea parte de spor în toate! Da, asta înseamnă și bucurii pe plan financiar! Dacă ești născut în această zodie, vei avea posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Mare grijă, însă, la cum îi gestionezi!

Leu

Vei reuși să rezolvi o problemă care te macină de mult timp. Se preconizează schimbări majore în ceea ce privește familia și căminul. Poate vei cumpăra o locuință sau vei face amenajări interioare. Cert este că urmează o perioadă cu bucurii pentru tine!

Horoscop martie. Cum te afectează tranzitul planetelor și echinocţiul de primăvară

Fecioară

Nativii Fecioară vor afla pe propria piele ce înseamnă cu prieten cu două fețe. Din păcate pentru tine, cel născut sub acest semn, vei avea parte de o dezamăgire profundă, în luna martie, chiar din cauza unei persoane în care ai avut mare încredere.

Balanță

Trebuie să ai grijă la partea de sănătate, căci ai predispoziții spre răceli și probleme dentare. O cură de vitaminizare n-ar fi deloc rea la începutul primăverii, căci ai nevoie să-ți întărești sistemul imunitar! De asemenea, nu te suprasolicita la serviciu!

Scorpion

Nu uita că lucrurile nu vor merge pentru totdeauna prost! Deși ultima perioadă nu a fost cea mai roz pentru tine, în martie situația se mai așează și vei primi și vești bune! Însă nu trebuie să disperi și să te deprimi, căci atunci vei atrage doar negativism.

Săgetător

De câte ori te-ai gândit că vine clipa schimbării, în sfârșit, și pentru tine? Iată că acel moment nu e departe! Luna martie îți va da posibilitatea să îți iei soarta în mâini și să schimbi orice te deranja în traictoria ta spre reușită! Vei avea o lună foarte bună!

Citește și: Horoscopul primăverii 2020. Trei zodii au noroc, trei suferă

Capricorn

Există șanse mari să ai probleme în sectorul sentimental. Nu e obligatoriu să aibă loc certuri sau discuții, ci doar să simți o ușoară distanțare față de partener. Nu căuta problemele la el, ci privește în interiorul tău și află ce nemulțumiri ai. Răspunsul e la tine!

Vărsător

Nativii zodiei Vărăsător vor avea o lună destul de bună, nu vor avea evenimente spectaculoase, dar se va întâmpla cam tot ce și-au propus. E o perioadă bună pentru a face planuri și pentru a începe un curs sau a-ți continua studiile.

Pești

Trebuie să ai grijă în cine ai încredere! La locul de muncă, cineva e în permanență contra ta, iar firea ta sensibilă îi va permite să te afecteze. Poate că e un moment bun să fii puțin mai reținut și doar să îți vezi de treaba ta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini