Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul primăverii 2020. Trei zodii au noroc, trei suferă

Horoscopul primăverii 2020. Trei zodii au noroc, trei suferă

Horoscopul primăverii 2020. Trei zodii au noroc, trei suferă

Horoscopul primăverii 2020. Primele previziuni pentru următoarele trei luni. Care sunt previziunile astrologilor pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești!

Află care este horoscopul perioadei următoare pentru toate zodiile!

Horoscopul primăverii 2020. Care sunt zodiile norocoase

Aceștia sunt nativii care vor avea o perioadă benefică pe toate planurile!

Gemeni

Printre nativii care vor fi fericiți în lunile de primăvară se numără și Gemenii. Ei vor avea o perioadă chiar înfloritoare, mai ales pe plan financiar și profesional. Vor găsi o idee în care să investească sau vor fi promovați la locul de muncă. Nu vor avea deloc probleme cu banii!

Fecioară

Urmează o perioadă de pace și armonie. Nativii Fecioară se vor bucura de surprize din partea celor dragi și vor pleca destul de des din oraș sau măcar vor ieși în natură, la aer curat. De aceea, starea lor de spirit va fi una benefică pentru a face tot felul de demersuri ce le aduce succes pe plan profesional. Deci, numai de bine!

Pești

Nativii zodiei Pești se pot lăuda cu cel mai mare noroc, ce va dura chiar până în toamna anului 2020. Ei vor găsi un partener compatibil, poate chiar sufletul pereche, sau vor trăi în cea mai mare armonie alături ce partenerul deja prezent în viața lor. Se fac planuri pentru aniversări, căsătorii, botezuri, fericirea plutește în aer!

Horoscopul primăverii 2020. Ce zodii suferă

Aceste zodii vor avea trei luni destul de dificile!

Berbec

Problemele Berbecilor vor fi, în special, în interiorul lor. Adică vor avea stări de stres, de nervozitate și lipsă de motivație. Va fi dificil pentru ei să reușească să se concentreze la muncă și să facă ceea ce își propun!

Balanță

Balanțele se vor certa sau poate chiar se vor despărți de persoana iubită! Acești nativi vor avea discuții aprinse, în care se vor spune vorbe grele. Sfatul astrologilor este să se stăpânească și să se abțină când simt că vor să spună ceva ce ar putea regreta!

Scorpion

Probleme serioase cu banii pentru Scorpioni. Va ieși din discuție o colaborare sau un proiect care asigura un venit extra. Sau poate că va reveni o cheltuială pe care au tot amânat-o. Cert este că, financiar vorbind, Scorpionii vor avea o primăvară, dar și o vară, destul de neplăcute!

Horoscopul primăverii 2020. Ce zodii vor fi liniștite în perioada următoare

Acești nativi sunt cei care pășesc pe un teren neutru. Nici nu sunt lovite de noroc, dar nici de ghinioane. Vor avea o primăvară liniștită!

Taur

Totul pare că s-a așezat, în sfârșit, pe un făgaș normal. Și la muncă și acasă lucrurile stau bine, dar atenție să nu forțăm nimic! Nu e neapărat cea mai bună perioadă pe plan financiar, așa că grijă mare la cheltuielile inutile.

Rac

În această primăvară Racul se va redescoperi. Va fi axat pe bunăstarea sa, atât interioară cât și cea legată de aspectul fizic. O perioadă benefică pentru controale medicale, tratamente preventive și diete!

Leu

Leii nu vor simți când va trece timpul pe lângă ei. Nu se prevăd evenimente de niciun fel pe hărțile lor astrale. Pe scurt, totul va fi o rutină și o liniște deplină!

Săgetător

Săgetătorii se vor trezi puși în niște situații pe care le-au tot evitat. Vor vedea însă că soarta are anumite planuri cu ei, iar depășirea acestor momente, unele neplăcute, e foartă necesară pentru evoluția lor!

Capricorn

Această zodie urmează să evolueze destul de bine pe plan profesional, mai exact în dobândirea unor noi aptitudini. Vor învăța ceva nou, fie urmând cursurile unei școli, fie autodidact!

Vărsător

Nu stau nici rău, nici bine cu banii, ci se încadreazî într-o sferă neutră și normală pe plan financiar. Important e să nu depășească bugetul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: