Redactia.ro
Home » Horoscop » HOROSCOP Mihai Voropchievici. Rune pentru săptămâna 10-16 iulie

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Rune pentru săptămâna 10-16 iulie

HOROSCOP Mihai Voropchievici

Runele sunt o formă veche de oracol folosită de cei care caută sfaturi. Runele au o istorie îndelungată, datând de la utilizarea antică a triburilor germanice și nordice și sunt încă utilizate pe scară largă în societatea actuală.

Ce sunt runele și cum ne influențează destinul

Unii oameni care folosesc rune cred că ar trebui să întrebați doar despre probleme, în timp ce alții consideră că este bine să puneți întrebări.

Fiecare rună este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o înțelegere mai profundă a situațiilor, o predispoziție sau o formă de răspuns la o întrebare. Runele nu-ți spun exact ce să faci cu viața ta, însă îți dau un indiciu iar tu îți folosești intuiția pentru următorul tău pas, scrie sfatulparintilor.ro.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, pentru săptămâna 10-16 iulie.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul intră în atenția unei rune care îl obligă să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și la serviciu, și acasă, și în societate. Pentru că Berbecul, crezând că e pe cai mari, n-a mai acționat și n-a mai ieșit în evidență, iar undeva a intrat într-un con de umbră. Dacă vă veţi mobilizați toate forțele, veți triumfa.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul va afla un adevăr important care-i poate marca viața i-o poate schimba. Depinde de fiecare Taur ce a făcut. Dacă este cu marcaj de schimbare, înseamnă că a făcut niște lucruri bune în favoarea lui. Dacă îl marchează, înseamnă că undeva a deranjat pe cineva și a lovit.

Horoscop rune pentru Gemeni

Simbolul dragostei apare la ei şi este ceva nou, fierbinte. Aveți grijă că vă paște o dragoste nouă și pasională. De asemenea, aveți grijă să nu vă acapareze, că nu mai scăpați. Iulie este o lună cu bucluc pentru multe zodii.

Horoscop rune pentru Rac

Racul află și este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la el îi va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune pentru Leu

Leul primește un sfat decisiv, hotărâtor: lăsați la o parte problemele și grijile legate de trecut, lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara se dezlănțuie, trebuie să-și mobilizeze toate forțele ca să susțină o bătălie furtunoasă. Dar runa încearcă s-o tempereze. Fecioarele trebuie să fie optimiste, totul se va aranja fără uragan și fără tornade. Deci e foarte bine.

Horoscop rune pentru Balanţă

Trebuie să aibă putere, forță, tărie, este o săptămână mai anevoioasă, cu niște probe de încercări, dar astrele vă încurajează să fiți puternici și rezistenți.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul primește vești bune, cadouri, surprize și chiar o sumă de bani importantă. Deci undeva au fugit norii de deasupra zodiei Scorpionului și au început încet-încet să se miște lucrurile în favoarea lui.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorul a intrat pe simbolul necunoscutului. Deci el și Doamne, Doamne. El vrea neapărat să i se respecte un pic acea libertate pe care el și-o dorește și o are întotdeauna. Săptămâna care vine este învăluită pentru ei într-o aură de mister. Este cea mai protejată zodie și va găsi rezolvarea acelor mici frământări. Fiecare are ceva pe suflet.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul e pregătit să înceapă o viață nouă, se revigorează, renaște și ca disponibilități fizice, și ca psihice a ținut cont să schimbe cu o săptămână înainte macazul. El trebuia să schimbe macazul, modalitatea de a acționa și în momentul când a schimbat-o deja au apărut lucrurile benefice pentru el.

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul ajunge în situația în care, în sfârșit, au reușit. În sfârșit vor putea găsi răspunsul tuturor problemelor, tuturor lucrurilor care-i frământă de o perioadă de timp, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Deci să nu luați hotărârea singuri.

Horoscop rune pentru Peşti

Peștii au o săptămână de mesaje. Dacă o săptămână au fost pe coclauri, acolo și-au făcut prieteni și încep să le dea SMS-uri, mesaje și ei peste două săptămâni iar pleacă pe undeva, dacă nu se îndrăgostesc între timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: