Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop Minerva Mai 2019 – zodiile care au experiențe unice

Horoscop Minerva Mai 2019 – zodiile care au experiențe unice

Horoscop Minerva Mai 2019 - zodiile care au experiențe unice

Horoscop Minerva Mai 2019 – astrologul a realizat horoscopul lunii pentru huff.ro. Află care sunt previziunile lunii mai 2019 pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Horoscop Minerva Mai 2019 Berbec.

Posibil să ai un început de lună în forță dacă ne gândim la crucea cardinală din perioada 1 – 10 mai care marchează începutul lunii cu o tonalitate mai aspră, noroc că ai energia și puterea de a face lucrurile să meargă.

Orizonturile se extind și lumea ta este cu ferestrele largi deschise după Luna Nouă din 5 mai. Posibilități, oamenii și șanse de neimaginat vor fi în jurul tău.

Horoscop Minerva Mai 2019 Taur.

Venus este în Berbec, în Casa a 12-a, casă spirituală și se îndreaptă cu pași repezi spre domiciliu. Dacă dragostea nu era profundă înainte, s-ar putea să devină acum.

Urmările Lunii Noi din 5 mai, sugerează că poți rezolva orice problemă, mare sau mică, dar destul de stringentă și care poate să aducă complicații personale cu cineva care are grijă de tine.

Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni.

Mercur, stăpânul tău planetar, mărșăluiește de acum prin Gemeni, în domiciliu, și încearcă să corecteze o serie de greșeli din ultimele săptămâni. Seamănă cu un duș cu apă rece, nu trebuie decât să ții pasul cu el și să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile comise.

Urmările Lunii Noi din 5 mai semnalează că un iubit poate deveni sălbatic de…generos, sau ar putea fi aproape sufocat în manifestările și demonstrațiile de admirație și de afecțiune. Știe cât de mult dorești asta. Vrea să te simți bine alături de el/ea. Mercur te împinge îninte dar nu îți dă brânci. Mai e până acolo. Dă-i timp.

Horoscop Minerva Mai 2019 Rac.

Începiluna cu un trigon minor între Lilith, Uranus conjunct cu Venus și Marte, pe care este posibil să îl resimți puternic ca pe o nefericire imaginară. Fii răbdător și plin de compasiune, mai ales cu tine însuți/însăți.

Mersul la muncă și rutina zilnică au ajuns susține însă poziția. Ai o mare satisfacție din treburile pe care le faci, cu stres scăzut, care te mențin ancorat în prezent și fericit, pe măsură ce sezonul concediilor se apropie. Mercur te-ar putea provoca la frământări interne, însă ar putea fi prea curând să înerci să corectezi o neînțelegere. Dă-ți timp.

Horoscop Minerva Mai 2019 Leu.

La tine, Luna Nouă din 5 mai, aduce o cruce cardinală care implică opoziția nodurilor lunare și conjuncția Saturn – Pluto și Venus care se opune Parții Norocului și care ar putea provoca o zi de 5 mai dificilă, dar tu poți face față oricui ar putea încerca să îți dea peste cap planurile. Te vei împotrivi cu toată ființa. Bazează-te pe creativitate, este mesajul Lunii Noi.

Ai idei și planuri care să îți permită să faci ca lucrurile să meargă în familie. Mercur îți cere să apeși pe butonul de pauză și să lași lucrurile să revină la normal în ritmul propriu.

Vezi mai continuarea pe huff.ro

Citește și: Horoscop 1 mai 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi

Horoscopul Primăverii 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: