Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop până la finalul anului. 2 zodii vor trăi clipe frumoase în următoarele 3 luni

Horoscop până la finalul anului. 2 zodii vor trăi clipe frumoase în următoarele 3 luni

Horoscop pentru 2020

Ultima parte a anului va fi una solicitantă pentru toate zodiile. Aceste luni din 2020 vor fi unele de apropiere cu cei dragi, pentru că aceasta va fi una dintre dorințele cele mai mari ale tuturor zodiilor. Multe dintre acestea plănuiesc să se mute într-o casă nouă sau într-un alt oraș.

Horoscop până la finalul anului 2020

Astfel, nativii celor 12 zodii vor avea parte de un sfârșit de an palpitant. Se anunță multe schimbări pe toate planurile, pentru aproape toate zodiile.

Berbec

Nativii acestei zodii o să se concentreze mai mult pe partea lor interioară, pe introspecție și redescoperire de sine. Viața ta din ultimele luni ale anului va fi una caracterizată de lupta pentru putere, indiferent de ce fel de putere este vorba.

Taur

Pentru nativii acestei zodii, anul 2020 va fi unul al provocărilor. Trebuie să fii atente la infecții și la micile accidente, pentru că este posibil să se întâmple ceva neprevăzut care să aibă legătură cu sănătatea ta.

Gemeni

Parte asentimentală va fi cea mai afectată. Vei dori să ieși mai mult cu prietenii, vei socializa mai mult și chiar îți vei face cunoștințe noi, dar, din păcate, multe din prieteniile tale vechi se vor rupe în decursul acestor ultime luni din 2020.

Rac

Ultima parte a anului va fi una de succes pentru cariera ta. Petrecerile și distracția vor fi, de asemenea, nelipsite din viața ta. Așadar, le vei avea pe toate. Dar sectorul iubirii este cel care va avea de suferit, pentru că vei rupe multe relații.

Leu

Te concentrezi pe tine și investești în tine. Vei urma cursuri de specializare și chiar vei descoperi o pasiune nouă. Este un moment oportun, pentru că este foarte posibil să renunți la vechiul tău job și să începi o nouă carieră.

Fecioară

Conflictele pe care le-ai întânlit până acum vor dispărea, în sfârșit. Este un moment prielnic din punct de vedere financiar. Poți obține mai ușor un credit, dar și veniturile tale se pot rotunji mai ușor și mai repede decât până acum. Faci ultimele retușuri pentru afacerea ta, care merge mai bine ca niciodată.

Balanță

Vei începe o carieră nouă, iar astrele îți sunt de ajutor. Pe plan profesional, vei avansa în scara ierarhică. Dar, probleme sunt pe partea relațională, pentru că vezi mult mai multe defecte în oameni și aproape că nu mai suporți pe nimeni și ai ieșiri nervoase tot mai dese.

Scorpion

Anul acesta va fi cel în care vei călători cel mai mult. Te vei bucura de niște experiențe pe care până acum nu ai mai avut parte niciodată. Totuși, trebuie să ai grijă la sănătate, pentru că este posibil să ai mici accidente.

Săgetător

Este momentul să îți rezolvi toate problemele financiare de care ai avut parte până acum, pentru că este un moment prielnic. Este foarte posibil să îți întâlnești jumătatea.

Capricorn

Capricornii vor primi multe lecții de viață în acest sfârșit de an și vor încheia multe socoteli care așteaptă deja asta de mulți ani. Este foarte posibil să începi multe relații noi, de prietenie. Te vei muta cu siguranță în acest an și îți va merge foarte bine.

Vărsător

Nativii acestei zodii au parte de o dorință de a se cunoaște pe ei înșiși, de a se explora și de a interioriza tot ce li se întâmplă. Sunt oportunități noi pentru o carieră pe care și-o dorești de mult.

Pești

Finalul lui 2020 îți aduce numai nouătate. Noi prieteni, noi relații, un nou loc de muncă sau o nouă casă. Nu cheltui bani pe ce nu trebuie, pentru că aceia vor fi bani pe c are nu îi vei mai recupera niciodata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: