Redactia.ro
Home » Monden » Accidentul teribil pe care l-a suferit Jojo. Vedeta a rămas marcată pe viață de această tragedie

Accidentul teribil pe care l-a suferit Jojo. Vedeta a rămas marcată pe viață de această tragedie

Cătălina Grama Jojo

Cătălina Grama, cunoscută mai degrabă sub numele de Jojo, a povestit o experiență traumatizantă din viața ei, pentru că acum ea este trasă la răspundere pentru felul în care arată. Acest lucru se întâmplă deși povestea din spate este una tragică.

Accidentul tragic din viața lui Jojo

Jojo a povestit că atunci când era mai mică, în adolescență, ținea o dietă drastică și din cauza acesteia a leșinat. În acel moment, în cădere, ea s-a lovit pe partea stângă a feței direct de ciment. Acest lucru a avut consecințe majore pentru ea, care vor rămâne cu ea toată viața.

În adolescență am ținut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoștința când eram la liceu. Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stânga a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile, și fața în același timp)”, povestește vedeta.

În urma căzăturii, Jojo a rămas cu o asimetrie proeminentă a  feței. Acum, vedeta a decis să adreseze această problemă pentru că sunt mulți care au acuzat-o că și-a făcut operații estetice la nivelul feței și de aceea arată așa.

Jojo a fost marcată pe viață de acest eveniment

„Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibulă mai proeminentă pe partea stânga și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Nu îmi fac mereu fotografiile pe <>, pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru (pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mari maxilarele. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celălalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stângă. Așa că… vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect”, a transmis Cătălina Grama.

Jojo a povestit că nimeni nu este perfect și ar trebui să ne acceptăm așa cum suntem , cu defecte și nici nu ar trebui să ne așteptăm de la alții să fie perfecți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: