Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop pentru luna august 2022. Cele 6 zodii care vor excela în ultima lună de vară

Horoscop pentru luna august 2022. Cele 6 zodii care vor excela în ultima lună de vară

Horoscop 14 ianuarie 2023. Profită de avataje!
Sunteți pregătiți pentru sezonului Leului? Horoscopul pentru luna august 2022 este promițător. Ce spun astrele despre cariera, dragostea și viața socială din această lună pentru fiecare zodie în parte?

Cuprins:

Horoscopul Berbecului pentru luna august 2022

Ești într-o dispoziție de mare cheltuitor în luna august, ceea ce ar putea cauza probleme cu prietenii și iubiții care preferă să țină mai strâns frâiele pungii. Dacă încerci să îi intimidezi să iasă la restaurante și evenimente luxoase, s-ar putea să te trezești singur cu un calendar social gol. Doar pentru că ai chef să trăiești pe picior mare, nu înseamnă că toți ceilalți îți pot urma exemplul. Alternativ, s-ar putea să simțiți că generozitatea dvs. este exploatată de cei din jurul dvs. Cu toate acestea, ei nu s-ar aștepta la gratuități, dacă nu le-ați oferi în primul rând. Este timpul să eliminați utilizatorii din cercul dvs. extins de cunoștințe. Ziua de 18 este cea mai bună seară de întâlnire a lunii, când gesturi simple și dulci de romantism te-ar putea răpune.

Horoscopul Taurului pentru luna august 2022

În prima jumătate a lunii, te vei simți îndrăzneț, curajos și de neoprit – din păcate, comportamentul tău oarecum autoritar ar putea întâmpina rezistență din partea forțelor mai conservatoare de la locul de muncă. Ceea ce percepeți ca fiind încredere în sine ar putea fi perceput ca fiind competitivitate și agresivitate de către colegi și șefi. Încearcă să calmezi puțin lucrurile pentru a nu părea o amenințare. De asemenea, atitudinea ta prea entuziastă ar putea trece peste familie și colegii de cameră, care vor doar să se relaxeze și să nu-ți urmeze toate regulile pe frontul de acasă. Pe 22, gândurile tale se îndreaptă spre dragoste. Dacă vă aflați în vacanța de vară în această perioadă, așteptați-vă la o poveste de dragoste ieșită din comun, atât pentru cei singuri, cât și pentru cei care formează un cuplu, dar abțineți-vă să cheltuiți prea mulți bani încercând să impresionați obiectul dorinței, altfel v-ați putea arunca în aer economiile.

Horoscopul Gemenilor pentru luna august 2022

Dacă spiritul tău renegat se simte restricționat de lumea conformistă din jurul tău, încearcă să nu-ți exprimi frustrările reprimate prin atacuri verbale la trecătorii nevinovați care au la inimă interesele tale. Dacă o faci, s-ar putea ca aceștia să se distanțeze de tine, iar tu să pierzi în acest proces unii aliați loiali de până acum. Ziua de 18 este, însă, excelentă pentru a reface punțile cu prietenii înstrăinați. Vei putea îngropa rapid orice sentimente rănite și le vei înlocui cu sentimente de bucurie și generozitate. Mojo-ul tău revine din 20, când vei deborda de încredere, magnetism și ambiție. Încercați să stați departe de casă în ultimele 10 zile ale lunii, sau membrii resentimentari ai familiei ar putea încerca să vă strice parada. Romantismul înflorește după data de 25, moment prielnic pentru întâlniri online pentru cei singuri sau pentru a ajunge la o înțelegere intelectuală pentru cei care formează un cuplu.

Horoscopul Racului pentru luna august 2022

Dacă sunteți în vacanță în prima săptămână din august, așteptați-vă la o viață socială efervescentă, la roșu, alături de o doză de romantism dulce, ca în povești. Mergi pe drumul mai puțin circulat și ieși din carapacea ta pentru a cunoaște oameni noi și interesanți. Dacă adopți o perspectivă spontană și aventuroasă, orizonturile tale se vor lărgi mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. Cei singuri din Rac ar putea întâlni un nou pretendent în jurul datei de 7, așa că țineți ochii deschiși. Dacă nu aveți nicio vacanță programată, încercați să ieșiți din oraș pentru o escapadă de weekend sau o excursie de o zi în weekendul din 6 pentru a lua parte la aceste vibrații optimiste și festive. Veți dori doar să vă asigurați că nu spargeți banca în timp ce luați parte la frivolitate. Încercați să stabiliți un buget în avans și respectați-l; nu vă lăsați tentat să plătiți cu credit și să vă ocupați de el mai târziu, altfel ați putea cheltui cu ușurință peste măsură.

Horoscop Leu pentru luna august 2022

Vei fi într-o dispoziție romantică în mare parte a lunii august, dar viața ta amoroasă ar putea fi mai uscată decât Sahara. Acest lucru poate fi de fapt un lucru bun, deoarece amour nu ar face decât să te distragă de la oportunitățile majore care se dezvoltă în sfera ta profesională. Pauzele norocoase vor veni rapid și furios, dar va trebui să sari pe ele imediat pentru a nu pierde. Din fericire, ambiția și determinarea ta sunt la cote maxime, permițându-ți să îi uimești pe șefi și clienți cu abilitățile tale uimitoare. După câțiva ani în care ai avut o situație profesională stagnantă, de corvoadă, îți vei fi plătit în sfârșit datoriile, permițându-ți să iei parte la o muncă dinamică și stimulantă, care te umple de energie. Până pe 18, ai impresia că ți s-au lărgit orizonturile și că lumea este un bastion orbitor de posibilități infinite.

Horoscopul Fecioarei pentru luna august 2022

Luna august va fi plină de atât de multe lucruri interesante și incitante de făcut și locuri de vizitat încât s-ar putea să ajungi să te simți epuizată fizic. Tendința ta ar putea fi să sari peste mese și să reduci somnul pentru a ține pasul cu toate oportunitățile aglomerate, dar este imperativ să menții o dietă sănătoasă și să te odihnești din plin pentru a rămâne în formă fizică maximă. Spontaneitatea este cuvântul cheie al lunii. Deși în mod normal îți place să programezi totul dinainte, dacă te relaxezi, te așteaptă o perioadă de aventuri non-stop și surprinzătoare. După data de 20, atenția ta se mută pe muncă. În timp ce vă simțiți extrem de ambițios și optimist, mediul profesional ar putea fi plin de colegi meschini, competitivi, care aduc o aură de toxicitate la locul de muncă. Încearcă să-i eviți pe cât posibil și nu le lua în serios criticile. Concentrează-te, în schimb, pe a le arăta celor care dețin puterea ceea ce ai.

Horoscopul Balanței pentru luna august 2022

Va trebui să vă păstrați barierele ridicate, deoarece va fi dificil să știți în cine să aveți încredere. Între iubiți distanți din punct de vedere emoțional și prieteni sufocanți, este posibil să simți nevoia să preiei mantia cavalerului alb, grăbindu-te să îi ajuți pe toți cei din jurul tău, doar pentru ca energia și sursa ta de viață să fie epuizate de conexiunile umane prea nevoiașe sau calculatoare și reci. În schimb, concentrează-te asupra ta, a carierei tale și a finanțelor tale. Ai putea primi un câștig monetar dacă aplici pentru o subvenție sau investești pe piață pe 1 și 2. De asemenea, abilitățile tale diplomatice sunt la cote maxime la birou pe 7, ceea ce ar putea duce la o promovare sau la șansa de a lucra la un proiect de vis. Dacă te îndrăgostești în secret de un prieten, fă-ți curaj să îi spui adevăratele tale sentimente pe 18 și s-ar putea să se transforme într-o relație sau cel puțin vei putea merge mai departe.

Horoscopul Scorpionului pentru luna august 2022

Un iubit care locuiește neregulat ar putea să-ți provoace doar stres, ceea ce duce la un mediu familial rece și lipsit de bucurie. Dacă insiști să deții controlul și să faci tot timpul cum vrei tu, nu vei face decât să îl faci pe partenerul tău semnificativ să se revolte și mai mult, ceea ce va duce la certuri vulcanice. De asemenea, ai putea perturba un mediu de lucru, de altfel însorit și încurajator, dacă îți aduci problemele personale la birou și îți împovărezi colegii cu o împărtășire exagerată. Cu toate acestea, dacă vă concentrați asupra muncii care trebuie făcută, ați putea obține un succes profesional masiv până pe 18. Lucrurile sunt un pic mai puțin dramatice pentru Scorpionii singuri și ai putea întâlni pe cineva în timp ce călătorești sau explorezi noi orizonturi în mediul tău local pe 7.

Horoscopul Săgetătorului pentru luna august 2022

Dacă ai planuri de vacanță în luna august a acestui an, va trebui să îți lași dispozitivele personale acasă dacă nu vrei să ai parte de o avalanșă constantă de solicitări de la locul de muncă pentru a-i ajuta cu un flux neîntrerupt de sarcini mici și mărunte. Va trebui să stabilești o politică incredibil de strictă de „fără contact” înainte de plecare și, deși colegii și șefii s-ar putea să se îmbufneze și să dea din picioare, doar dacă te ții tare vei putea profita cu adevărat de vibrațiile de bucurie și fericire care te așteaptă în timpul vacanței de vară. Chiar dacă nu aveți planuri de călătorie, încercați să vă programați cel puțin o escapadă de weekend sau o excursie de o zi, deoarece vibrațiile aventuroase și optimiste sunt puternice.

Horoscopul Capricornului pentru luna august 2022

Viața ta amoroasă va fi o combinație de oportunități de poveste pentru o poveste de dragoste amețitoare, alături de certuri mărunte și banale legate de bani. Câștigurile tale ar putea fi ușor limitate în acest moment, așa că oricât de mult ți-ar plăcea să-ți răsfeți iubitul cu lux, s-ar putea să nu poți face acest lucru în acest moment. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să ieșiți ca un Scrooge. Există mai multe modalități de a vă răsfăța partenerul fără a vă rupe banca. Un simplu buchet de flori de câmp sau o masă gătită cu drag în casă sunt gesturi ieftine de afecțiune care vor face pe oricine să leșine. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva nou într-un mod brusc, neașteptat, care să se transforme rapid într-o relație pe termen lung; fugi cu el! Alte seri excelente pentru întâlniri sunt pe 7 și 14.

Horoscopul Vărsătorului pentru luna august 2022

Flăcările și certurile continuă cu partenerul tău de viață, mai ales dacă locuiți împreună sau aveți de gând să o faceți. Perspectiva dvs. mai serioasă ar putea fi în contradicție cu abordarea liberă și boemă a partenerului dvs. față de viață. Deși poate părea că vă aflați într-un impas insurmontabil, pacea și compromisul pot fi atinse pe 18, care este una dintre cele mai bune zile din an pentru o comunicare sinceră între cupluri. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a pune întrebarea și a duce lucrurile la nivelul următor. Dacă lucrați în domeniul artelor, 7 și 22 sunt zile excelente pentru a vă monetiza marfa, căutând o subvenție sau făcând o prezentare; ați putea de fapt să vă asigurați slujba de vis plătită sau un proiect creativ. Vărsătorii singuri vor primi un impuls de încredere în ultimele zece zile ale lunii, așa că ieșiți în lume și căutați un nou partener.

Horoscopul Peștilor pentru luna august 2022

Prima săptămână a lunii este plină de romantism electrizant. Dacă ești singur, ai putea întâlni dragostea vieții tale prin intermediul întâlnirilor online, al rețelelor de socializare sau pur și simplu prin intermediul unui e-mail sau al unui mesaj text. Curajul și îndrăzneala ta vor fi la cote maxime, ajutându-te să depășești orice problemă cu timiditatea, mai ales pe 1 și 2. Ziua de 7 este o zi dulce și seducătoare pentru toți Peștii, fie că ești singur sau într-o relație, așa că planifică-ți seara de întâlnire a visurilor tale. S-ar putea să vrei să ții obiectul afecțiunii tale departe de ochii indiscreți ai membrilor de familie care te judecă la sfârșitul lunii, sau aceștia ar putea încerca să arunce o cheie într-un lucru foarte bun. În ceea ce privește munca, 18 este o zi excelentă pentru a căuta un loc de muncă sau pentru a negocia contracte. Cu atâtea lucruri în desfășurare, ai putea cu ușurință să te forțezi prea mult și să ajungi să te simți secătuit și obosit. Încercați să evitați să vă răsfățați prea mult cu toate alimentele nepotrivite și asigurați-vă că dormiți suficient.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: