Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rac vara anului 2022. Vei îmbrățișa o formă cu totul nouă de iubire de sine!

Horoscop rac vara anului 2022. Vei îmbrățișa o formă cu totul nouă de iubire de sine!

Se anunță luni pline de noutăți. Vara lui 2022 aduce lucruri bune, dar și schimbări cât se poate de drastice pentru mai multe semne zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

O lună nouă spontană în Leu, pe 28 iulie, va catapulta toate zodiile înainte într-un mod neașteptat. Cu toate acestea, pentru a culege beneficiile acestei luni, s-ar putea să trebuiască să te aventurezi în afara zonei de confort și să îți păstrezi mintea deschisă.

Horoscop rac pentru vara anului 2022

Pe lângă festivitățile legate de întoarcerea ta solară, călătoria Soarelui prin Rac nu servește doar ca un impuls major de încredere, ci și ca un restart spiritual. Vara lui 2022 este oficial aici, iar viitorul pare atât de luminos. Aflați mai jos la ce să vă așteptați în ceea ce privește dragostea, viața și cariera.

Iubire

Dacă ai impresia că viața ta amoroasă se schimbă de la un capăt la altul, nu e de mirare. Venus va fi încă în retrogradare prin a șaptea ta casă a parteneriatelor și va continua să facă acest lucru până la sfârșitul lunii ianuarie. Acest lucru ar putea aduce la suprafață tot felul de conflicte nerezolvate, ceea ce ar putea fi o oportunitate frumoasă de a îmbrățișa iertarea și de a cere ceea ce meriți.

Din fericire, Venus își va uni forțele cu Marte, infuzând relațiile tale cu romantism și dorință. Cine știe? S-ar putea chiar să apară la orizont o nouă pasiune. Odată ce Venus va intra în Rac, la jumătatea lunii iulie, vei îmbrățișa o formă cu totul nouă de iubire de sine și respect de sine. Bucură-te de cât de minunat este să fii tu!

Bani și carieră

Gata sau nu, cariera ta se încălzește anul acesta! Până la jumătatea lunii mai, Jupiter îți va activa casa a 10-a, orientată spre succes, sporindu-ți entuziasmul pentru munca ta și atrăgând o mulțime de întăriri pozitive pe parcurs. Dacă te-ai luptat să faci să funcționeze, atunci entuziasmează-te, pentru că tot succesul amânat sosește când te aștepți mai puțin!

Sine

Dacă tot anul 2021 a părut pesimist, atunci vara lui 2022 este cu siguranță optimistă. La urma urmei, anul începe cu Jupiter trimițând abundența în a noua ta casă a aventurii și spontaneității. Este timpul să acumulezi noi experiențe, să ieși din zona ta de confort și să-ți deschizi aripile. Călătoria începe acum!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: