Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune 17-23 aprilie cu Mihai Voropchievici. Zodia care se bucură de o aură divină în săptămâna după Paște

Horoscop rune 17-23 aprilie cu Mihai Voropchievici. Zodia care se bucură de o aură divină în săptămâna după Paște

Horoscop rune 1-7 mai 2023 cu Mihai Voropchievici: Fecioarele au protecţie divină, Gemenii primesc o atenţionare de Sus

Horoscop rune 17-23 aprilie cu Mihai Voropchievici. Zodia care se bucură de o aură divină în săptămâna după Paște!

Horoscop rune 17-23 aprilie cu Mihai Voropchievici

Într-o săptămână marcată de obstacole și schimbări, fiecare zodie are propriul său set de previziuni și sfaturi. Trebuie să ne amintim că suntem responsabili pentru propria noastră viață și că avem puterea de a crea propriul nostru destin.

Conform numerologului Mihai Voropchievici, una dintre ele se bucură de o aură divină, zodia Leu. Nativii Leu sunt protejați de forțe benefice, iar toate planurile lor se vor rezolva fără probleme. Este o perioadă de noroc și oportunități, în care aceștia ar trebui să își asume riscuri și să își urmeze visele. În plus, această aură divină poate să îi ajute să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur și să atragă succesul în toate aspectele vieții lor.

În timp ce Leii se bucură de această perioadă pozitivă, alte semne ale zodiacului vor trebui să facă față unor obstacole sau schimbări: 

Berbec

„Nu va fi o săptămână liniștită pentru nativii Berbec. Vor avea de depășit un obstacol destul de mare, însă vor reuși să iasă învingători.

Taur

Pentru Tauri, începe o perioadă marcată de schimbări importante, iar acest proces va începe pe 17 sau 18 aprilie. Nu este exclus să cunoască o persoană care le va influența viitorul.

Gemeni

O parte din Gemeni, cei care nu sunt prea prevăzători, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Trebuie să fie atenți la tot ce înseamnă hrană, aliment sau la băutură. Le poate da niște bătăi de cap orice exces.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să dea uitării problemele și gândurile negre și să se bucure din plin de prezent. Pentru ei, următoarele șapte zile vor aduce fericire.

Leu

Numerologul a spus că nativii Leu se vor bucura de o aură divină în această săptămână. Până pe 23 aprilie, toate planurile lor se vor rezolva fără probleme.

Fecioară

Fecioarele visează la o nouă poveste de dragoste. Au inima deschisă pentru experiențe noi.

Balanță

Balanțele se vor concentra pe consolidarea poziției, fie că este vorba despre rolul lor în familie, în cercul de prieteni sau la locul de muncă.

Scorpion

Scorpionii au o rună care le spune că e o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Așadar, dacă există o persoană în viața lor de la care aveau așteptări, acestea pot fi îndeplinite. Sau… cine știe, s-ar putea să fie surprinși cu un cadou fix de la cine nu sperau.

Săgetător

Săgetătorii vor afla un adevăr care va avea un impact uriaș asupra vieții și viitorului lor. Această revelație îi va face mai puternici și mai atenți la persoanele pe care le acceptă în jurul lor.

Capricorn

Capricornii au parte de cea mai mare surpriză în Săptămâna Luminată. Au runa succesului, Wunjo! Sunt protejați total, câștigători pe toate planurile. Pentru ei nu există nimic negativ. Nu trebuie să mai spere că vor reuși, runa le transmite că vor avea succes 100% pe toate planurile. Forțele benefice sunt de partea lor pe toată durata celor șapte zile care vin.

Vărsător

Vărsătorii vor fi puși în situația de a face o alegere importantă în ceea ce privește cariera lor: să își schimbe locul de muncă, să găsească unul mai bun, dar la fel de bine și cei care vor să își cumpere o locuință sau să se mute în altă chirie.

Pești

Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante”, a spus Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: