Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Berbeci

Horoscop rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Berbeci

Horoscop rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021

Horoscop rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Astrologul Mihai Voropchievici a anunțat evenimentele ce vor avea loc în viața zodiilor în săptămâna 18-24 ianuarie 2021. De această dată, știm sigur că nativii Berbec vor primi vești bune. Mihai Voropchievici este una dintre cele mai importante personaje ale numerologiei din România, fiind un specialist în arte divinatorii, precum astrologie și numerologie.

Horoscop rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Berbeci

Horoscop rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici

Berbec– Nativii Berbec vor fi foarte bucuroși în aceastp săptămână. Astrele îi anunță că vor primi vești bune și le recomandă să nu mai stea încordați. De asemenea, astrele sunt de părere că în orice situație, berbecii trebuie să rămână cu capul pe umeri, altfel problemele se vor înmulți.

Taur– Nativii Taur vor face consiliu de familie pentru a rezolva probleme care au loc în sânul casei. Vor discuta cu membrii familie, pentru a găsi o rezolvare. Important este să nu se creeze o atmosferă rece.

Gemeni- În această săptămână, gemenii vor afla un adevăr important pentru ei. Deși îi va marca dur, acest lucru le va schimba în totalitate viața sau le poate cauza o traumă. Recomandarea astrelor este ca fiecare veste fie ea bună sau rea, să fie primită cu încrederea că fiecare problemă se rezolvă.

Rac– Racii au parte de probleme în această săptămână, fiind loviți de Vunjo. Runa se va repeta și anul acesta peste ei, așa că vor fi fericiți peste măsură.

Leu– De această dată, nativii Leii sunt bine, vor primi vești bune de la partenerii de viață, dar și de la șefii lor. Totodată, vor primi bani și cadouri multe de la membrii familiei.

Fecioară– Fecioarele vor avea o săptămână plină de conflicte, cu discuții aprinse, dar nu ar trebuie să fie un motiv pe îngrijorare, deoarece toate se rezolvă. Sunt sfătuite să nu-și consume energia degeaba.

Balanță– Nativii Balanță sunt hotărâți să pornească un scandal cu memebrii familiei sau cu cei din jur, fiind nemulțumiți de multe lucruri. Recomandarea astrelor este să nu se mai agite, pentru că toate se vor rezolva.

Scorpion– În această săptămână, Scopionii vor avea o situație mai complicată. Important este ca aceștia să dovedească că sunt rezistenți, că au forța și tăria să treacă peste orice. De asemenea, să fie atenți cum gestionează atât problemele personale, cât și profesionale.

Săgetător-Nativii Săgetător simt nevoia să fie mai liniștiți ca niciodată. Se vor retrage ca să-și analizeze sentimentele interioase, să mediteze și să-și pună în ordine lucrurile care îi frământă. Important este că ajutorul va veni din partea lui Dumnezeu.

Capricorn– De această dată, Capricornii fac un salt important și vor câștiga mult după urma muncii lor. Nici pe plan profesional aceștia nu o duc rău.

Vărsător– Nativii Vărsător vor avea partea de un set de schimbări importante în viața lor. Mai mult sau mai puțin bune, aceștia sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru orice vine nou în viața lor.

Pești– În ceea ce-i privește pe nativii Pești, aceștia se gândesc să se plimbe, să se relaxaze și să se detașeze de toate problemele. Aceștia vor călători atât în scop profesional, cât și personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: