Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 aprilie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele vor depăși problemele personale

Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 aprilie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele vor depăși problemele personale

Horoscop 6-12 aprilie Mihai Voropchievici

Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 aprilie. Astrologul Mihai Voropcheivici a dezvăluit evenimentele pe care le vor întâmpina zodiile în săptămâna 6-12 aprilie 2020.

Horoscop rune prezentat de Mihai Voropcheivici 6-12 aprilie 2020

Berbec- Berbecii vor avea parte de o săptămână în care este necesar să își consolideze toate forțele pentru a depăși toate problemele care se ivesc. La final va ieși învingător!

Taur- Taurii nu găsesc pentru moment rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă de la o anumită perioadă. Astrele îi sfătuiesc să ia exemplu de la ceilalți.

Gemeni- Discuțiile deschise avute cu membrii familie te ajută să vezi cu alți ochi parcursul tuturor evenimentelor din viața ta. TOate situațiile neplăcute se vor termina cu bine.

Rac- Nativii raci vor avea parte de o schimbare săptămân asta. Este posibil să-și găsească o nouă locuință sau un nou loc de muncă. Dar cu toate astea, orice schimbare este binevenită.

Leu-Abia aștepți zilele de concediu. Vrei să te relaxezi și să te odihnești, de aceea ești mereu în așteptare cu bagajele făcute.

Horoscopul runelor  Mihai Voropchievici pentru săptămâna 6-12 aprilie

Fecioară- Pentru această săptămână, astrele au vești bune pentru fecioare. Orice problemă personală va fi rezolvată fără niciun semnd de conflict.

Balanță- O persoană din trecut are sentimente puternice pentru tine și nu te poate uita. Dacă simți la fel, te sfătuim să vorbești cu ea.

Scorpion- De câteva zile te lupți cu sentimentele tale. Te sfătuim să te calmezi și să ai răbdare pentru că toate lucrurile se vor rezolva.

Săgetător- Săgetătorii vor avea parte de o săptămână plină de vești bune. Fie pe plan profesional sau pe plan persoanal, demersul lucrurile vor decurge fantastic de bine.

Capricorn- Deși vrei tot mai mult și observi că norocul îți surâde în ultimul timp, te sfătuim să fii mai cumpătat și să lași lucrurile să vină de la sine.

Vărsător- Ar trebui să ai mare atenție la deciziile pripite pe care le iei în această săptămână. Astrele îți recomandă să te consulți cu persoana iubită înainte de a lua decizii.

Pești- Dacă ai schimba tactica de abordare, totul ar funcționa ca pe roate. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini