Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămâna viitoare. Ce zodii au noroc între 10 și 16 februarie 2020

Horoscop săptămâna viitoare. Ce zodii au noroc între 10 și 16 februarie 2020

Horoscop săptămâna viitoare. Ce zodii au noroc între 10 și 16 februarie 2020

Horoscop săptămâna viitoare toate zodiile. Află ce previziuni există pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ce te așteaptă, în funcție de zodie, săptămâna viitoare. Mișcările astrale au un impact uriaș asupra tuturor nativilor. 9 FEBRUARIE 2020: LUNA PLINA IN LEU, astfel că de pe 10 februarie urmează mari schimbări. E important să punctăm că acestea vor avea impact major, mai precis, timp de 7 ani. Cu alte cuvinte, cum îți merge acum, îți dictează viața pentru următorii ani. Evident că nu există nimic 100% bătut în cuie, însă există o șansă mare să fie unele lucruri stabilite încă de acum pentru următorii 9 ani.

De azi într-o săptămână se schimbă totul! Trendul astral de la 1 februarie 2020 aduce revoluția zodiilor

Horoscop săptămâna viitoare. 5 zodii suferă

BERBEC

Pentru voi, începe o perioadă agitată. E ceva în aer ce vă dă energie și chef de viață. Veți reuși să duceți la bun sfârșit niște planuri pe care le tot analizați de ceva vreme. E o perioadă bună pentru investiții imobiliare sau pentru amenajarea locuinței!

TAUR

Veți avea parte de o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Cumpărați câteva obiecte pe care de multă vreme le vânați și care vor merita investiția. Atenție, însă, în sectorul sănătății, unde e nevoie de o atenție sporită.

GEMENI

Una dintre zodiile defavorizate în următoarea perioadă este a voastră. Din păcate, începe o perioadă nefericită, ce ar putea dura an de zile, din punct de vedere profesional. Bineînteles, lucrurile se pot remedia, dar e vorba despre multă muncă și eforturi mai mari decât ați fi făcut în mod normal.

RAC

Trebuie să fiți cu ochii în patru la viața de cuplu. Putem vorbi despre o situație în care partenerul de viață vă înșală, dar există și cazuri în care e vorba doar despre instaurarea unei rutine. Practic, câteva luni de acum încolo, trebuie să le dedicați perechii voastre, pentru a ajunge pe drumul cel bun!

LEU

Nimic nu pare să vă umbrească fericirea, chiar daca nu e totul chiar pe roze. Nu vă dau banii afară din casă, dar reușiți cumva să echilibrați bugetul. Nu sunteți avansați, dar lucrurile merg bine la muncă. De sfera romantică nu mai vorbim, căci probabil acolo lucrurile stau cel mai bine. Să spunem că aceasta e cheia fericirii, de fapt?

FECIOARĂ

E o perioadă încarcată și obositoare. Apar niște vizite neașteptate sau chiar niște plecări, în țară sau în străinătate. Este vorba despre tot felul de situații destul de greu de gestionat. Așa că aveți grijă la sănătate, poate nu ar fi rău să învestiți în ceva suplimente alimentare sau vitamine.

Horoscop . Cine e marcat pentru următorii 7 ani

BALANȚĂ

Se întrevede o bucurie majoră. În această săptămână, veți primi o veste excepțională! Nativii zodiei Balanță vor fi extrem de bucuroși datorită unui lucru care se îndeplinește acum, după ce au așteptat mult timp.

SCORPION

Veți avea ocazia să vă împliniți un vis. Singura problemă e că nu vine servit pe tavă, ci va trebui să faceți anumite eforturi sau chiar compromisuri pentru a-l dobândi. Astfel, pregătiți-vă de luptă!

SĂGETĂTOR

Probleme serioase cu banii pentru voi, după o perioadă înfloritoare. Asta e viața, cu suișuri și coborâșuri! Mai grav este că acum vor trebui luate niște decizii, tocmai din punct de vedere financiar, ce vor avea consecințe pt următorii 7 ani. Nu luați decizii la supărare și țineți minte că nu doar câștigurile de moment sunt importante!

CAPRICORN

Nu doar această săptămână, ci chiar toată primăvara, va fi umbrită de un eveniment neplăcut. Vorbim de o despărțirea sau de pierderea cuiva drag. În orice caz, veți avea o perioadă tristă și deprimantă. Astrele spun că nu e momentul pentru nicio schimbare majoră în viața voastră.

VĂRSĂTOR

Nu înțelegeți exact ce se petrece cu voi, aveți anumite stări contradictorii. Cel mai bine ar fi să nu faceți prea multe mișcări în următoarele zile. Este vorba despre anumite decizii și anumite riscuri la care te expui.

PEȘTI

Bucurii mari pentru voi, din partea familiei. Copiii sau părinți vă pot da o veste care vă bucură și nici nu mai contează dacă sunt și zile grele. Partea cea mai bună e că influența Lunii în Leu duce această bucurie timp de câțiva ani!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: