Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal,14 – 20 iunie 2021, oferit de astrologul Adina Binder

Horoscop săptămânal,14 – 20 iunie 2021, oferit de astrologul Adina Binder

Horoscop  14 – 20 iunie 2021, oferit de astrologul Adina Binder.  Vezi ce trebuie sa stie fiecare zodie in saptamana urmatoare. 

Horoscop Berbec 14 – 20 iunie

Cand credeati ca stiti cine sunteti, apar situatii navalnice si va dati seama ca nu le puteti face fata, ca va pierdeti, ca sunt prea multe restante de aranjat. Propriul EU pare ca va joaca feste, din cauza iluziilor pe care le proiectati. Mai aveti de cautat ca sa aflati cine sunteti.

Horoscop Taur 14 – 20 iunie

Obisnuintele se schimba brusc si va scot din zona de confort in care va simteati atat de bine. Este nevoie sa faceti fata schimbarilor tot mai dese, mai ales in mediul de la servici. Chiar daca banii promisi, este posibil sa nu ii mai primiti, viata merge inainte si fara ei.

Horoscop Gemeni 14 – 20 iunie

Reflectoarele sunt pe dumneavoastra, aparand in prim plan, cu sau fara voie. Incercati sa va amintiti rolul pe care trebuie sa il jucati, pentru ca v-ati ales prea multe. Va simtiti inspirat, desi nu aveti o directie clara.

Horoscop Rac 14 – 20 iunie

Ati obosit sa va tot ocupati de altii. Este momentul sa va puneti gandurile in ordine si sa renuntati la a va mai face planuri. Puteti lua lucrurile asa cum vin, fara sa va impuneti un anumit mod de abordare.

Horoscop Leu 14 – 20 iunie

Sigur ca proiectele dumneavoastra, la care lucrati intens, sunt cele mai importante. Dar partenerul de viata va impiedica in a face lucrurile cum vreti, astfel incat ati putea pierde din clienti, pentru a-i acorda lui si familiei mai mult timp.

Horoscop Fecioara 14 – 20 iunie

Chiar si pentru dumneavoastra s-au adunat mult prea multe probleme de rezolvat la servici sau pur si simplu simtiti nevoia sa va eliberati. Aveti grija sa nu va asumati mai mult decat ati putea duce.

Horoscop Balanta 14 – 20 iunie

Aveti destul de multe de daruit si de aratat celorlalti, dar va blocati din prea multa creativitate, sau copiii va acapareaza prea mult timp. Aveti grija sa nu va aventurati prea mult pentru ca exista un potential pericol de accidentari.

Horoscop Scorpion 14 – 20 iunie

Si ce daca partenerul vrea sa plece, sau sa va determine sa va mutati cu locuinta ? Deciziile va apartin in ce va priveste, dar poate chiar ar fi binevenita o schimbare in camin. Este posibil sa beneficiati de popularitate la locul de munca.

Horoscop Sagetator 14 – 20 iunie

Starea generala nu este una tocmai satisfacatoare, pe de-o parte pentru ca mediul colegial va devine ostil, pe de alta parte pentru ca nu puteti pleca deocamdata in calatoriile la care visati. Important este sa lasati problemele de servici la locul lor, unde le puteti rezolva, si sa nu va lasati afectat prea mult de ele.

Horoscop Capricorn 14 – 20 iunie

Inca simtiti ca va aflati intr-un proces de transformare interioara pe care cu greu il intelegeti. In privinta banilor sunteti destul de econom, desi exista riscul sa va avantati in investitii mari, pe care sa nu le puteti acoperi.

Horoscop Varsator 14 – 20 iunie

V-ati obisnuit sa stati acasa, iar acum cand se pune problema sa plecati la o distanta ceva mai mare, va simtiti debusolat si nu stiti cum sa va adunati. Va face desigur placere orice e nou si va doriti schimbarea, doar ca reactionati putin mai greu.

Horoscop Pesti 14 – 20 iunie

Aveti o capacitate foarte mare de a simti pe ceilalti si starile lor, pe fondul unei deschideri catre iubire, avand senzatia ca v-ati gasit perechea potrivita, in aproape oricine. Este minunat, dar este necesar totusi sa distingeti ce e rau si ce e bine si sa va delimitati mai clar optiunile.

Citeste si:

Horoscop weekend 12-13 iunie 2021. Lovitură la capitolul bani și escapade romantice!

Puteti lua legatura cu Astrologul Adina Binder  la Tel. 0744373909; email binderadina@yahoo.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: